Reacties voor: KnowRoaming is een nieuwe aanbieder van internationale eSIM

Maar de tarieven zijn niet mis
Naast Truphone en GigSky is er nu een nieuwe internationale aanbieder van eSIM bijgekomen: KnowRoaming. Er zijn bundels voor Europa en de VS.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. De genoemde prijzen vallen nog mee. Ik ben op vakantie in Afrika en T-Mobile biedt me een data-pas aan: 5 euro voor 1 (één..!) Mb…!!

  2. Als je in de VS bent is het toch nog steeds voordeliger om een lokale simkaart te nemen. Volgens mij kan dit bij T-Mobile USA ook via een eSim.

  3. Een lokale simkaart aanschaffen in Amerika is niet “veel gedoe”. Even naar de Wallmart, 25 dollar betalen en je hebt 50 gigabyte via AT&T, met prima dekking. Dat is alles.

  4. Ik zet mij KPN abo altijd even om naar VS/Canada. 30 euro meer voor 200GB. Beat that.

  5. Een aanbieder die niet genoemd wordt, is Flexiroam. Ondersteunt ook eSim, heel veel landen en bundel is langere tijd geldig tegen meerprijs. Nadeel is eenmalige activatiekosten voor eSim van $20.

  6. China (iets van 8-9 per dag voor onbeperkt), Japan (iets van 9-10 per dag voor onbeperkt), VS, Dubai ervaring is gewoon lokaal een sim halen en betaalbare databundel gebruiken. Mooi zou zijn als die allemaal overgaan naar esim maar tot die tijd gebruik ik gewoon een mobiele hotspot in mijn rugzak. Met een kleine accupack lekker hele dag internet.

  7. Daarom is het handiger dat de Nederlandse providers overschakelen op eSIM. Dat hoef je alleen maar in het buitenland een Simkaart te kopen, (blijf je ook nog bereikbaar op je NL nummer). Een simkaart is vooralsnog beter verkrijgbaar dan een eSIM (stand mei 2019, Thailand en Indonesië)

  8. Ik was in juli in Egypte en daar meteen een simkaart gekocht, 20 GB voor 10 dollar. 2 weken mee kunnen doen.

  9. En Ubigi dan? Had me laatst aangemeld voor een gratis profiel…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.