Reacties voor: KNIPPR gaat op zwart: T-Mobile stopt met haar tv-dienst

T-Mobile, de eigenaar van televisiedienst KNIPPR, trekt de stekker uit de televisiedienst. Met KNIPPR was het mogelijk om voor een laag bedrag live televisie te kijken, ook via de Apple TV. Volgens T-Mobile is het aantal gebruikers te laag.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 35 reacties

  1. Dan kan Ziggo’s Apple TV app maar niet snel genoeg komen! Ik wil niet zo’n vreselijke mediabox in huis.

  2. Het is ook te duur, voor 3 EUR P/mnd is dit aantrekkelijk

  3. Oprecht heel erg jammer! Ik ben heel tevreden over de dienst. Ik kijk altijd via de Apple TV en zit totaal niet te wachten op een lelijk kastje + afstandsbediening + gruwelijke interface van mijn glasvezelaanbieder.

  4. Erg jammer! Zou best wat extra willen betalen om deze dienst overeind te houden. Petitie starten?

  5. Echt heel klote.
    App was niet perfect, maar was blij dat ik alles kon bedienen vanuit mijn AppleTV.

  6. Ik sluit mij aan bij Pim. Zonde, ik gebruik het als primair systeem i.c.m. mijn Apple TV!

  7. Aantal zenders was voor mij eenvoudig te klein.
    Wanneer er voor mij een aantal serieuze zenders te kiezen zou zijn, zou ik het gekozen hebben.

  8. Ontzettend jammer. Dit is 1 van de meest gebruikte en fijnste apps van mijn apple tv.
    Hopelijk komt er een goed alternatief voor de apple tv, dat kan die maffe, onhandige doos van ziggo wegblijven.

  9. Ik heb KNIPPR wel overwogen bij het beëindigen van het Ziggo abonnement, maar NLZIET doet het prima met AirPlay. Die extra kanalen mis ik niet en ook de kwaliteit van NLZIET is voldoende voor ons.

  10. Jammer, de enige mogelijkheid om TV te kijken op de Apple TV.

    Wellicht slim om alle partijen (Ziggo, KPN, NLziet, NPO Start) weer eens te mailen, tweeten met een verzoekje!?

  11. Balen! Dit was voor mij het perfecte alternatief voor een Ziggo mediabox.
    TV + Apple TV = ❤️

    Jammer dat er ook geen alternatief is nog. Hopen – tegen beter weten in – dat Ziggo Go snel beschikbaar is. Want terug naar een mediabox voelt als een stap terug in de tijd.

  12. Wij gebruiken Knippr nu twee maanden en had mijn KPN decoders net de deur uitgedaan en mijn abonnement omgezet van alles-in-één naar alleen internet. In een gezin met kleine kindjes is het ouderwetse tv kijken niet efficiënt en we wilde alles vanuit een hub (AppleTv) kunnen aansturen. Het was heerlijk om HomeKit / games / televisie vanuit een plek aan te sturen. Hopelijk komt er weer snel een gelijkwaardige service die een dedicated AppleTv app heeft. Hopelijk komt ziggo snel over de brug…..

  13. Zwaar balen, want ik ben bezig met mijn nieuwe huis en daar is glasvezel. Daar wilde ik dan Knippr voor TV combineren met een glasvezel enkel internet pakket.. Shit. Waren absoluut de beste dienst, ondanks diverse problemen, binnen dit productgebied..

  14. @Pim: helemaal mee eens. Heb er makkelijk €17,50 voor over. Gebruik de app nog steeds dagelijks. Op mijn anders kan ik niet eens digitale televisie afnemen omdat ik niet uit internetprovider kan kiezen en geen kabel heb. Alle providers met digitale tv willen tenminste kabel of internet leveren 🙁

  15. @Sander: de beste… mhua. de enige: ja

  16. Echt dik balen. De app werkte niet altijd even rooskleurig, maar zo fijn dat het zo makkelijk via Apple tv kon.
    Hopelijk komt er snel een alternatief.

  17. Jammer, het concept van betalen voor de dingen die wilt zien spookt al een aantal jaren door mn hoofd.
    99% van de zenders die in het TV pakket zitten kijk ik niet, hooguit een tien zenders misschien maar niet veel meer dan dat.
    Nu er eindelijk een dienst was die dit idee daadwerkelijk aanbood gaan ze er mee stoppen…
    Ik ben er bijna van verzekerd dat andere aanbieders dit over een paar ook gaan proberen.

    En ja, ik kijk jullie aan Ziggo.
    Breng z.s.m. die app naar Apple TV.

  18. Het zender aanbod was simpel weg te klein om de dienst echt interessant te maken.
    Naast de extra zenders zoals fox die je miste had knippr iets moeten hebben als bijv. de Amerikaanse zenders. Daarnaast hadden ze zich ala lycamobile idee moeten focussen en heel veel zenders moeten aanbieden die voor de etnische minderheden in nederland interessant zijn, zoals veel Arabische zenders, poolse zenders etc.

  19. Ik gebruik IPTV van een goede en legale aanbieder uit NL. Ik doe het via een rasberry icm kodi. Ik gebruik diezelfde addon /app op mijn iPad en dit werkt perfect. Misschien is die app ook op de Apple tv: GSE IPTV

  20. Origineel geplaatst door Prakkie
    Ik gebruik IPTV van een goede en legale aanbieder uit NL. Ik doe het via een rasberry icm kodi. Ik gebruik diezelfde addon /app op mijn iPad en dit werkt perfect. Misschien is die app ook op de Apple tv: GSE IPTV

    Waar kan ik hierover meer info vinden? Website van de legale IPTV aanbieder.

  21. Ik vond het aanbod te klein, maar ik lees de berichtjes over alternatief voor lelijke kastjes.

    Maar ik gebruik Ziggo gewoon met een CI+ module.
    Prijs van Ziggo vind ik goed. Je hebt geen kastje, geen extra afstandsbediening, en je kan eventueel ook tv onderweg kijken met de app (stuk of 60 zenders), en binnenkort ook in het buitenland.

  22. Echt jammer! Was vorig jaar overgegaan naar internet-only voor 27,50 plus Knippr via TV voor 12,99. Dat was goedkoper dan alles in een en je kon lekker kijken alles kijken via de TV. Ik overweeg nu NLZiet als er een tv app voor komt. Ik ga dan wel Eurosport 1 en 2 missen bijvoorbeeld.

    YouTube, Bloomberg, Periscope en Twitter zijn mijn favoriete tv apps. Telegraaf en NOS zou ik graag een update voor zien.

    En wanneer komen er nu eens tv apps voor NPO Start of RTLXL? AirPlay werkt ook wel, maar een tv app navigeert toch makkelijker.

  23. Neeeeeeeeeeee dat is echt heel slecht nieuws. Nog nooit zo fijn tv gekeken het werkt zoooo goed!!

  24. Drama, geen tv meer dus vanaf juni…

  25. Iedereen wil de KPN of ziggo app op de appletv zeker aangezien er al tig appletvs op slaapkamers zijn die lekker klein zijn en films van een NAS streamen, YouTube en Netflix. Enz. Maar nu de analoge tv stopt bij ziggo en ik geen media box aan de muur kan hangen mag er wel een appletv ziggo app komen die net zo werkt als op de iPhone enz. Maar hallo wij weten dat het bij ziggo enz nooit om de klant gaat en dus moet je op een slaapkamer met een tv aan de muur en ingefreesde kabels, nu een horizon box aan een 230v snoer onder de tv laten bungelen 😳😳😳😳😳

  26. Dit is zo jammer! Ik wacht nu op ziggo met hun app, hopelijk haken ze nu niet af. Ligt nu juist een hoop potentie (voormalig knippr klanten).

    Ik heb zelf ziggo en wil af van die lelijke horizonbox en gewoon het gemak van de Apple tv.

    Kom op ZIGGO doe het!!!!

  27. Met Jonaz heb ik voor 4,95 veel meer zenders. Heb mij trouwens altijd verbaast dat mensen dit namen.

    Dit is geen 2018 meer.

  28. @Richard: Je mag hier geen reclame maken, maar als je download op legale IPTV 90€ kom je een heel eind. Let op er zijn ook veel illegale aanbieders terwijl je voor iets meer veilig zit.

  29. @Teunard Droog: Goed plan!

  30. Heel erg jammer! De ATV app is top. Ik gok (afgaande op de doortellende factuurnummers) dat KNIPPR na twee jaar nu zo’n 22.000 abonnees heeft. Ik vraag me af bij hoeveel abonnees of welk bedrag het wel rendabel wordt? Ik heb er in ieder geval wel meer per maand dan 10,95 euro voor over.

  31. @Prakkie: ik zoek me suf maar kan niets legaals vinden:-((

  32. Je moet wat hipper denken 😉

  33. @Prakkie: koste wat moeite maar gevonden;-)

  34. Nu kunnen we nog hopen dat NLZiet in dit gat springt en met een AppleTV app komt. Kom op, doe het! Dan kunnen Nederlanders los komen van kabeltelevisie en verplichte afname van Alles-in-een pakketten. Ik denk dat er nog veel meer potentie is, dan de 20.000 Knippr abonnees.

  35. Stond ook op het punt om eindelijk de ziggo TV op te zeggen. Helaas was 1 maand KNIPPR op proef voor de rest van de familie niet overtuigend vorig jaar zomer om toen direct over te stappen, de app haperde te vaak (kan echter ook aan de wifi/router kwaliteit gelegen hebben).

    Qua kosten is het TV gedeelte bij ziggo “Alles in een” te goedkoop (Koppelverkoop).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.