Reacties voor: KNIPPR voor iOS met moderner design, zoekfunctie en picture-in-picture

De iOS-app van KNIPPR is vernieuwd, waardoor hij qua design weer in één lijn ligt met de Apple TV-app. Zo kun je nu vooruit en terugspoelen, zoeken naar je favoriete programma's en is er picture-in-picture.

Reacties: 5 reacties

  1. Deze nieuwe app al een paar dagen in gebruik en bevalt prima tot nu toe! Uitstekende dienst en ga dan ook door na de gratis proef periode!

    Het Delta digitale tv plus pakket heb ik vandaag opgezegd omdat enkele leuke zenders er uit werden gehaald die bij knippr gewoon in het basispakket zitten! Kosten zijn hetzelfde..

    Daarnaast zal ik uit het aanbod van knippr nog enkele zenders er los bij nemen. Ideale manier van zelf je pakket samenstellen 👍

  2. Heb ook sinds kort knippr en het werkt goed in combinatie met de Apple tv. Ook de iOS app is goed mis alleen de AirPlay functie.

  3. Ze bieden nog steeds te weinig tot geen zenders aan die ik juist zoek, maar zodra die er zijn neem ik een abo. De dienst op zich is super. Voorlopig nog inloggen in de ziggogo app van mijn vader 😛 .

  4. Ik heb al een tijdje een abo op knippr en die dienst is goedkoper en stabieler dan Ziggo :-))

  5. Op m’n Apple tv nog geen update te zien. En dat is hard nodig. De interface rammelt aan alle kanten op ‘t gebied van intuïtief design en control.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.