Reacties voor: Knab Bankieren is nu geoptimaliseerd voor de iPad

De bankieren-app van Knab is nu ook geoptimaliseerd voor de iPad. Je kunt nu dus dezelfde app gebruiken op iPhone en iPad. Bovendien heb je voor iDEAL-betalingen geen cardreader meer nodig.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Knab is vijf jaar geleden begonnen als de “bank van morgen”. Destijds liepen ze mijlenver voor op andere banken, maar van alle kanten worden ze ingehaald. Het nieuws dat oprichter en visionair Rene Frijters Knab per mei zal verlaten is tragisch, waardoor ik voorzie dat er geen vernieuwing meer zal plaatsvinden. Nog even wachten tot Bunq een volledig dienstenpakket aanbiedt, en dan stap ik over.

  2. De app van ING heeft dergelijke mogelijkheden al lang, plus ‘overnemen’ door de app van een iDeal betaling van je Mac, als je daar aan het webshoppen bent, via een snelle scan, zodat je toch heel snel met de app betalen kunt. En via whatsapp naar je vrienden versturen van (deel) betaalverzoeken. Heeft Knab dat al?

  3. Maar overstappen is lastig, want de site ligt er nu al zeker een half uur uit. Hopelijk lukt het nog om mijn geld zo snel mogelijk naar ing over te zetten en dan weg bij knab: de bank met mooie ideeen maar zonder daden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.