Reacties voor: KLM gaat 5.000 iPads beschikbaar stellen aan piloten en cabinepersoneel

KLM gaat 5.000 iPads uitdelen aan piloten en cabinepersoneel. De iPads vergroten de service aan de klant en zorgen dat piloten beter geïnformeerd zijn over operationele zaken.

Reacties: 11 reacties

  1. Goede ontwikkeling. Weg maet al dat papier.

  2. Ik ken een KLM piloot die de iPad inderdaad gebruikte. Hij kon vluchten plannen (in de computer van het vliegtuig, het rooster en mail e.d. bekijken… Ook alle boeken die nodig zijn staan erop. Super handig!

  3. Nou moet de KLM maar even snel naar Saturn toe scheelt een stuk als je er meteen 5000 haalt

  4. Klantenservice verhogen = de kwaliteit van de klantenservice verhogen.
    KLM stelt iPads aan 5.000 crewleden beschikbaar, wat niet betekent dat KLM ook daadwerkelijk 5.000 iPads aanschaft. Het aantal zal in de realiteit lager liggen.

    Slechts een paar tips, voor de rest een prima artikel!

  5. @Matthijs: KLM heeft 2700 piloten/co-piloten… Dan nog de pursers/senior cabinepersoneel. Dan is 5000 een getal aardig in de richting 😉

  6. Laat ze het personeel niet zou uitbuiten!
    Als ze zich menselijk gedragen tegen het personeel dan vertrouw ik ze pas.
    Vroeger raakte ik onder de indruk van zulke berichten nu weet ik beter!!

  7. Goede ontwikkeling, ik volg dit al een tijdje en hoop dat dit nu verder goed uitgerold wordt.

    @sdsmpie: dit is wel heel off-topic, maar uitbuiten is gewoon onzin. Scherpe kritiek zomaar zonder onderbouwing. Ik werk bij de KLM en heb prive een uitgebreid netwerk zowel vliegend als grondpersoneel en niemand die zich uitgebuit voelt. Er zijn natuurlijk altijd zelfbenoemde slachtoffers die vinden dat ze beter verdienen. Er zijn diverse vakbonden actief die dagelijks contact hebben met het top management.
    En een arbeidsovereenkomst met KLM is geheel vrijwillig. En jij kunt natuurlijk ook gewoon met bijv. Easjet gaan vliegen waar de omstandigheden vast een stuk beter zijn, toch?

  8. ‘Sinds eind 2011 werd een pilotproject uitgevoerd …’ Woordspeling?

  9. @A: Ik ontken niet dat KLM 5.000 crewleden heeft (zo niet meer). Echter het aantal crewleden hoeft niet gelijk te staan aan het aantal iPads, voor de tweede keer.

  10. @Matthijs: Je hebt gedeeltelijk gelijk. KLM heeft zeker meer crewleden dan dat. Echter krijgen zoals in het artikel staat alleen de vliegers (KLM en KLC), de (seniore) pursers en het seniore cabinepersoneel een ipad. Dus ja er worden 5000 iPads ‘weggeven’.

  11. Daarom vragen ze zeker extra geld voor de koffers, om dit te bekostigen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.