Reacties voor: KLM introduceert app voor Apple Watch

KLM heeft een app uitgebracht voor de Apple Watch. Met de KLM-app check je vluchtinformatie en kun je inchecken bij je vlucht, zodat je de iPhone er niet meer bij hoeft te pakken.
Lees het complete artikel → KLM introduceert app voor Apple Watch
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 5 reacties

  1. Wel Apple Watch, maar nog steeds geen iPhone 6 ondersteuning.

  2. @KvdLinde: Pffff….altijd wel wat te zeuren….

  3. Komt er ook een waarschuwing als je KLM vliegtuig over gevaarlijke oorlogsgebieden vliegt? 🙂
    Beetje cynisch van me, maar ik vond het schokkend om te zien dat het NOS Journaal deze week heeft bewezen dat de KLM ook ná het neerschieten van de MH17 (wat ook een gedeelde KLM vlucht was!) nog vaak over gevaarlijke oorlogsgebieden vliegt met terroristen die over raketten beschikken, zoals de Sinaï, Mali en Sudan.

    Nog schokkender was dat de KLM directeur in februari in een interview zei dat ‘niet over Sinaï, Mali en Sudan werd gevlogen’

    Toen ik daarover twitterde, reageerde KLM direct met de mededeling dat ze altijd nauwgezet de informatie over gevaren volgen. Alsof terroristen gaan melden wanneer ze gaan schieten!

    Later die avond gaf de KLM als reactie dat ze ‘altijd op veilige hoogte over die gebieden vliegen’ – woordelijk dezelfde mededeling als direct na het neerschieten van MH17/KLM vlucht.

    Het écht zorgen voor optimale veiligheid van passagiers lijkt me veel belangrijker dan een leuke simpele info app, ook al kan die handig zijn.

  4. @macaanzee: De kans dat je aan je einde komt door een vliegtuigongeluk (en dan heb ik het nog niet over de gevallen waarbij dit te maken heeft met risicogebieden) is kleiner dan dat je verongelukt wanneer je al spelend met je telefoon over straat loopt. Volgens mij maak je je een beetje te druk.

  5. MH17 is hoogst waarschijnlijk neergehaald met een Russisch geavanceerd ground to air raket systeem, die toestellen op grote hoogte kan bereiken. De standaard rebel in zgn. risico gebieden beschikken misschien over een vanaf de schouder afvuur systeem, wat bij lange na niet op de hoogte van commerciële toestellen kan komen. Dus het ene risico gebied is niet vergelijkbaar met het andere.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.