Reacties voor: ‘Kleinere HomePod en AirPods Studio dit najaar in de winkel’

Mark Gurman van Bloomberg heeft alvast verklapt wat Apple dit najaar gaat aankondigen. Op audiogebied verwacht hij een kleinere HomePod en een eigen koptelefoon van Apple.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. HomePod mini met beter prijs dan de huidige. Lees goedkoper. En NL ondersteuning. Is hier een instant buy. Vaak gekeken naar de huidige. Maar ik vind hem toch te duur, zeker gezien het gebrek aan NL Siri en de momenteel ontbrekende ondersteuning voor Spotify.

  2. De homepod moet portable worden met een accu (opladen op een dock) en Bluetooth mag gewoon niet ontbreken.

  3. @Flupke: Ik heb de huidige HomePod. Ben echt tevreden muziek en timers gebruik ik echt vaak. Heb hele huis smart, maar kan in de huidige taal simpelweg de homepod niet gebruiken om het huis aan te sturen. Dit doordat alle kamers en apparaten Nederlandse namen hebben en ik op de telefoon en watch wel gewoon Siri Nederlands heb staan. Zou echt top zijn als HomePod NL zou zijn en er een kleinere bij komt dan zou ik die ook direct kopen.

  4. Origineel geplaatst door Flupke
    HomePod mini met beter prijs dan de huidige. Lees goedkoper. En NL ondersteuning. Is hier een instant buy. Vaak gekeken naar de huidige. Maar ik vind hem toch te duur, zeker gezien het gebrek aan NL Siri en de momenteel ontbrekende ondersteuning voor Spotify.

    Exact dit!

  5. Zolang ze ‘m niet in de Nederlandse Apple store gaan verkopen komt er ook geen Nederlandse Siri…

  6. @Rv: Portable bluetooth speakers zijn er voldoende te krijgen toch. Ik zou m dan juist absoluut niet hoeven. Net als de sonos move, leuk ding, maar doe mij maar gewoon geen Bluetooth maar gewoon AirPlay.

  7. Jeuh weer een product wat we niet echt kunnen gebruiken in NL zonder NL siri en NL verkrijgbaarheid :/

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.