Reacties voor: Gerucht: ‘Later dit jaar kleine update voor HomePod en Apple TV’

Voorafgaand aan WWDC heeft Bloomberg nog even alle geruchten op een rijtje gezet. Een vernieuwde HomePod en Apple TV hoeven we in ieder geval niet direct te verwachten, want die komen later dit jaar, aldus Bloomberg.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Als er een nieuwe Homepod komt, dan gok ik dat die meteen of kort na de Amerikaanse release ook in België/Nederland beschikbaar zal zijn en dat de eerste generatie hier nooit beschikbaar zal komen.

  2. Een homepod met Siri NL en spotify connect / stand alone spotify zou voor mij een reden zijn om hem te kopen.

  3. Ik hoop toch echt dat er een nieuwe iMac komt maandag. Het gebeurt immers wel vaker dat er eerst allerlei geruchten over hardware op WWDC zijn die op het laatste moment door andere bronnen ontkracht worden, waarna Apple er toch nog enkele van aankondigt.

  4. En ik hoop dat de homepod ook naar Nederland komt. En met NL Siri ondersteuning

  5. Nieuwe HomePod. Hoop op een redelijke prijs en niet zo achterlijk duur als die originele

  6. @Don:

    Er zijn toch genoeg speakers die dat wel hebben? Zijn goedkoper en hebben de functies die je wilt hebben.

  7. @ Indie De Groot

    Welke ondersteund Siri in het Nederlands?

  8. Origineel geplaatst door Jeroen
    Als er een nieuwe Homepod komt, dan gok ik dat die meteen of kort na de Amerikaanse release ook in België/Nederland beschikbaar zal zijn en dat de eerste generatie hier nooit beschikbaar zal komen.

    Er komt geen nieuwe HomePod zoals het artikel zegt, wel een kleine maar pas in het najaar. Wellicht dat Apple aankondigt dat de originele HomePod naar Nederland komt en dus ook spotify etc ondersteunt.

  9. @Indie De Groot:

    Precies vaak ook nog mee te nemen strand ofzo, niet vast hoef te zitten aan 230 stekker altijd.

  10. @Jeroen: Ik hoop het ook! Ga er eigenlijk ook wel vanuit dat hij naar onze markt komt mocht er een nieuwe komen. Maar met de kennis dat het huidige model vooralsnog hier niet verkrijgbaar is weet je het nooit.

  11. Origineel geplaatst door Erwin
    @ Indie De Groot

    Welke ondersteund Siri in het Nederlands?

    Geen enkele andere speaker ondersteund Siri dus ik snap zijn opmerking ook niet geheel 😅

  12. Nieuwe hardware voor Apple TV onderweg ?
    Wat is er dan aan nieuwe functionaliteit dat deze nieuwe hardware nodig heeft ?

  13. Wordt wellicht tijd dat Apple zich wat meer concentreert op verbeteren van bestaande software/applicaties en wat minder nieuwe zaken. Apple Home, prachtige software, maar loopt betreft mogelijkheden zwaar achter op Eve, Koogeek etc. Erg jammer ! Wordt volgens mij veel tijd besteed aan nieuwe Emoij en Wall Papers.

  14. Origineel geplaatst door selzen
    Wordt wellicht tijd dat Apple zich wat meer concentreert op verbeteren van bestaande software/applicaties en wat minder nieuwe zaken. Apple Home, prachtige software, maar loopt betreft mogelijkheden zwaar achter op Eve, Koogeek etc. Erg jammer ! Wordt volgens mij veel tijd besteed aan nieuwe Emoij en Wall Papers.

    Ben het helemaal met je eens. Met een beetje effort kan Homekit echt serieus de concurrentie van tafel blazen. Ik bedoel kijk eens naar de workflow functionaliteit van shortcuts. Combineer dat nou eens goed met homekit en zorg dat het gebruiksvriendelijker wordt. Maak een mooier dashboard zoals homedash, zorg voor meer flexibiliteit, meer icoontjes, waarom moeten mijn favorite scenes in groepjes van 2 onder elkaar staan terwijl ik er maar 3 heb waardoor het dus 2 regels in gebruik neemt terwijl het makkelijk op 1 regel past, veel screen real estate gaat verloren aan status bovenaan waar ik geen gebruik van maak. Oh mijn god als ik ff doorga kan ik zoveel verbeteringen introduceren…maar goed daar is Tim helemaal niet mee bezig. Tim is alleen maar bezig met €€€. Hoe pers ik zoveel mogelijk centjes uit een product en hoe rek ik zaken zo lan mogelijk dat mensen het nog NET slikken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.