Reacties voor: Kleine analoge joystick maakt gebruik van iPhone-camera

Onderzoekers aan de Japanse Keio Universiteit hebben een analoge joystick die gebruikt maakt van de camera van de iPhone. Door de GelForce-technologie kan de joystick klein blijven en is deze gemakkelijker dan menig andere accessoire.
Bert van Doorn -

Reacties: 7 reacties

  1. Lekker originele bedrijfsnaam… NVIDIA GeForce > GelForce.

    OT: Het ziet er niet uit. Met zon ding over je camera gaan liggen schuiven..

  2. @Rick Kerkhof: om nog niet te spreken over de batterij.

  3. Apple moet zelf met een game pad achtig iets komen en er api’s beschikbaar voor stellen

  4. Wel geinig maar niks voor mij.Maar gelukkig zag zijn touchscreen er uit als een spiegeltje geen vette vingerafdruk te zien(not)..;-)

  5. handig voor shooter games, beetje jammer dat je frontcam constant wordt gebruikt waardoor de batterij super snel leeg zal zijn. Nu nog een tricker knop ๐Ÿ™‚

  6. @Rick Kerkhof: Het is niet omdat een produkt de naam GeForce draagt dat er geen bedrijf met de naam GelForce mag zijn. Produktnamen vergelijken met bedrijfsnamen is appels met peren vergelijken. Even de slimmerd komen uithangen. Breng jij eens iets lekker origineels uit met een lekker originele naam.

  7. Weer zoiets van wow ja waarom zijn we daar niet eerder op gekomen. ๐Ÿ™‚

    Dit ziet er nog een beetje lullig uit maar kan me heel goed voorstellen dat dit best goed moet kunnen werken. (voor bepaalde games) Of dat dit later zelfs werkt zonder extra knop maar gewoon je duim die je tegen de lens drukt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.