Reacties voor: Verkoop iPad 2 enorm afgenomen

De iPad 2 was afgelopen kerst een stuk minder populair dan het jaar daarvoor. Slechts 5 procent van alle verkochte iPads was een iPad 2.
Lees het complete artikel → Verkoop iPad 2 enorm afgenomen
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Ik heb nog steeds iPad 1 en zolang hij het doet ga ik geen ander kopen

  2. Toen ik de titel las dacht ik dat de verkoper gewoon de verkeerde ipad had meegegeven… Hahaha

  3. Als je de titel leest denk je toch heel iets anders;p

  4. Origineel geplaatst door Timon Bakker: Als je de titel leest denk je toch heel iets anders;p

    Haha ik dacht ook iets heel anders 😉

  5. Origineel geplaatst door Timon Bakker: Als je de titel leest denk je toch heel iets anders;p

    idd, een kennis van me heeft dit meegemaakt! Wilde een iPad 2 en kreeg eerst de Air te zien. Daarna de mini. En uiteindelijk de iPad 2. Muts achter de kassa let niet op en stopt ‘verkeerde’ doos in de tas. Kadootje van € 110,- 🙂 zag hij thuis aangekomen!

  6. Logisch. Je weet dat Apple de iPad2 spoedig zal laten vallen, waarschijnlijk vanaf iOs8. Als ex bezitter van de iPad1 weet ik wat dat betekent. Je gaat je bij leuke apps echt achtergesteld voelen. Dus ben ik voor de Air gegaan. Een stuk duurder maar hopelijk kan ik t/m iOs10 nu mee.

  7. Haha misleidende titel

  8. Ik weet niet wat sommigen dachten te lezen, maar mij lijkt de titel heel duidelijk en zeker niet misleidend.

  9. Origineel geplaatst door sunlightzeep: Ik weet niet wat sommigen dachten te lezen, maar mij lijkt de titel heel duidelijk en zeker niet misleidend.

    Dat komt omdat ze de titel hebben veranderd.

  10. Lijkt me toch vrij logisch dat de verkoop afneemt ondertussen, je gaat toch geen Ipaed 2 meer kopen in de winkel als de Ipad 3/4 en nu air er al zijn.
    Je loopt dan al dik achter en weet dat je met software updates al niet meer veel hoeft te verwachten.

  11. @Dennis: Dat is voor mensen die wel met de tijd mee willen maar geen geld hebben… oudere modellen zijn goedkoper 😉

    Ik heb alleen nog steeds de oplichtversie 3… helaas! en om een nieuwe te kopen voor weer ruim 700 euro… pffff wel veel geld dan hoor.

  12. Het is onvoorstelbaar dat de iPad 2 nog steeds wordt verkocht voor de huidige veel te hoge prijs. Een iPad mini is behalve op schermgrootte, op alle fronten superieur en kost toch veel minder.

  13. @Dennis:
    En de Ipad 2 markt lijkt ook verzadigd. Een Ipad 2 is ook een leuk instapmodel, maar als je later meer wilt geef je die gewoon aan je kind en neem je zelf de duurdere Ipad air oid.

  14. De doorsnee iPad-gebruiker benut maar een fractie van de mogelijkheden, dus die heeft meer dan genoeg aan de 2- versie. Dat Apple meent daar iets aan te moeten veranderen, heeft alles te maken met commerciële argumenten en niets met het zich verplaatsen in de gebruiker.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.