Reacties voor: Weekend-kijktips: Billie Eilish, Black-out, The Interview en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ik ben begonnen op AppleTV+ met de film Wolfwalkers, pracht film. Daarna ben ik The Morning Show gaan volgen en ook daar ben ik erg van onder de indruk. Gevolgd door For All Mankind wederom een succes. Die laatste aflevering van dat eerste seizoen! Ik heb mijn mening over AppleTV+ dus volledig moeten herzien! Ik dacht dat het gewoon een streamingdienst was (als alle andere) maar de content die ik tot nu toe heb ervaren is super. Zo veel mensen zo veel meningen natuurlijk maar ik ben wel echt onder de indruk…

  2. Vooral For all man Kind en See waren goeie producties. Ben erg benieuwd naar wat komen gaat.

  3. Gisteren Billie Eilish gekeken, wat een fantastische docu, bijzonder persoon maar ook een beetje triest om te zien. Zeker een aanrader!!

  4. Origineel geplaatst door Dennis
    Ik ben begonnen op AppleTV+ met de film Wolfwalkers, pracht film. Daarna ben ik The Morning Show gaan volgen en ook daar ben ik erg van onder de indruk. Gevolgd door For All Mankind wederom een succes. Die laatste aflevering van dat eerste seizoen! Ik heb mijn mening over AppleTV+ dus volledig moeten herzien! Ik dacht dat het gewoon een streamingdienst was (als alle andere) maar de content die ik tot nu toe heb ervaren is super. Zo veel mensen zo veel meningen natuurlijk maar ik ben wel echt onder de indruk…

    Vergeet vooral ook Ted Lasso niet!

  5. Origineel geplaatst door Rv
    Gisteren Billie Eilish gekeken, wat een fantastische docu, bijzonder persoon maar ook een beetje triest om te zien. Zeker een aanrader!!

    Dan moet je de docu van Ariane Grande op Netflix ook zien.

  6. Ik moet toch zeggen dat het aanbod op appleTV erg dun is.
    Kwaliteit is meer dan goed.
    Maar ik vindt het gebruik…
    Het vinden van de content.
    De menustructuur
    Erg onduidelijk.
    De rest van het gezin is al afgehaakt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.