Reacties voor: 7 kijktips voor Disney+ in 2020: Marvel, Star Wars, originals en meer

2020 wordt een groot jaar voor Disney+. In Nederland kennen we het al een paar maanden, maar dit wordt het eerste volledige jaar voor de dienst. Er komen meer landen aan, maar wat vooral interessant is is de nieuwe content! Deze films en series kun je verwachten.
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Releasedata allemaal najaar/eind 2020….. nog even wachten dus met een abonnement afsluiten.

  2. Overigens vind ik het interessanter wat Disney met de overige content gaat doen waar ze rechtenhouder van zijn zoals 20th Century Fox. Brengen ze dat ook onder bij Disney+, brengen ze nóg een platform met deze content of blijft deze content (on demand) alleen maar in de VS te streamen?

  3. Dus ik kan mn Disney+ abonnement beter opzeggen en na de zomer 2020 weer aan zetten … Niet bepaald een reden om het hele jaar abonnee te blijven met deze release data.

  4. Er wordt voornamelijk over bioscoopfilms gesproken die dus eerst nog in de bios moeten uitkomen. Niet zo vreemd dus dat die pas aan het eind van jaar op Disney+ komen.

    Wat betreft 20th Century Fox; de X-men en Ice age films zijn er nu ook te zien.

  5. Origineel geplaatst door Marcel Smid
    Er wordt voornamelijk over bioscoopfilms gesproken die dus eerst nog in de bios moeten uitkomen. Niet zo vreemd dus dat die pas aan het eind van jaar op Disney+ komen.

    Wat betreft 20th Century Fox; de X-men en Ice age films zijn er nu ook te zien.

    Ja waar, maar dat is maar een fractie van het aanbod van 20th Century Fox.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.