Reacties voor: Keynote-video nu online te bekijken

De video van Apple's Keynote is nu online te bekijken. Daarnaast zijn er nog een hoop andere iPhone-nieuwtjes, zoals de kosten om een MacBook Pro-accu te laten vervangen.
Lees het complete artikel → Keynote-video nu online te bekijken

Reacties: 15 reacties

  1. Ik hoop dan maar dat die verwisselkosten wel inclusief baterij zijn:p

  2. Geweldige keynote

    Apple heeft weer eens laten zien waar ze goed in zijn.
    innovatieve software. op de Mac world expo kan je verwachten dat het om de Mac gaat en dat wat de Mac speciaal maakt is software.

    Voor de mensen die apple niet kennen zal het inderdaad niet echt indrukkwekkend geweest zijn en misschien zelfs teleurstellend. Maar goed… Wie gelooft er nou in geruchten.

    Er was te verwachten dat de iphone gerelateerde dingen wat minder in de aandacht zouden vallen omdat die allemaal recentelijk geupdte zijn softwarematig en apple toch maar 1 model per jaar uit brengt.
    Een nano is onlogisch vanwege het kleinere scherm.
    het is soms al zo pielen op dat schermpie. laat staan dat je software er makkelijker op te bedienen valt.

    Alleen de 17″ MBP als hardware aankondiging was te verwachten. Ik ben persoonlijk erg blij met de verbeteringen in de iLife en iWork software.

  3. Ik denk dat apple het moeilijk gaat krijgen, aangezien er europees regels zijn dat de accu verwisselbaar moet zijn. daarnaast zal ik niet zo snel een laptop kopen waar ik geen losse accu bij kan kopen.

    en over die hack: ebaumsworld did it.

  4. Die trial is die in het nederlands?

  5. Origineel geplaatst door Sander
    Die trial is die in het nederlands?

    De trial is inderdaad in ‘t Nederlands maar laat niet toe om te printen, te exporteren of op te slaan. Met andere woorden: die trial is gewoon totaal nutteloos. Aan een presentatie of een tekst met formatting moet je toch langer als even kunnen werken voor je een beeld kan krijgen van de software. Maar zonder opslaan gaat dat dus niet.

    Flauwkes!

  6. hmm, die rumors verpesten het toch voor velen. Iedereen heeft te hoge verwachtingen die niet ingewilligd worden waardoor men na afloop teleurgesteld is. Apple zou ook beter de firma naar voor brengen ipv 1 persoon (steve), als die nl. Wegvalt zullen velen het vertrouwen verliezen.

  7. Elke batterij is verwisselbaar. Als je maar een goed setje tools hebt. 😀 Vraag me alleen af of die 17″ MBP batterij als 3d party verkrijgbaar zal zijn. Ze doen het voorkomen alsof het een in-house batterij is. Dan wordt het wel lastig…
    On topic: Is er iemand die dit echt wil bekijken?

  8. Origineel geplaatst door basing.nl
    hmm, die rumors verpesten het toch voor velen. Iedereen heeft te hoge verwachtingen die niet ingewilligd worden waardoor men na afloop teleurgesteld is. Apple zou ook beter de firma naar voor brengen ipv 1 persoon (steve), als die nl. Wegvalt zullen velen het vertrouwen verliezen.

    je vergeet alleen, dat Steve wel Apple uit een diep dal heeft getrokken. Steve is voor mij, samen met die jonge gast in de reclame, het gezicht van Apple, en dat is altijd een of twee personen. Als ik kijk naar Microsoft dan is dat Bill Gates en Steve Ballmer, als ik naar andere bedrijven, zoals Albert Heijn, dan zijn dat die bedrijfsleider (denk ik) van de reclame, en die jonge gast die niet meer in de reclames mee spelen.

    Origineel geplaatst door sashimi
    Elke batterij is verwisselbaar. Als je maar een goed setje tools hebt. 😀 Vraag me alleen af of die 17″ MBP batterij als 3d party verkrijgbaar zal zijn. Ze doen het voorkomen alsof het een in-house batterij is. Dan wordt het wel lastig…
    On topic: Is er iemand die dit echt wil bekijken?

    en dan zit je in het vliegtuig of in de trein, en dan moet je een kwartier bezig zijn en je garantie verliezen, om een batterij te vervangen. niet echt handig in mijn ogen.

  9. @Arawn: Als je op een vlucht van meer dan 7 uur zit, dan is het vast in een kist die wel een power-adapter heeft. Kun je’m gewoon opladen… 😀

  10. Weet je wat echt grappig is.. dat die ”bedrijfsleider” uit de spotjes van Albert Hein.. Gewoon een acteur is..!!!
    Heeft verder niks met Albert Hein te maken..!! HAHAHA.. en wij maar denken.. 😛

    Ik vind dat de MacBook Pro geweldig is vooral om die niet verwisselbare batterij.. Alles is gewoon lekker mooi ingebouwd, en waar vind je een laptop die 7 a 8 uur meegaat op accu? GEWELDIG TOCH?

  11. Sowiesow heeft Apple lange battijtijden als je het vergelijkt met de andere merken.

    5 uur waar de rest 3 beloofd
    3 tot 4 uur waarmaakt waar de rest 1 tot 2 geeft

  12. Nu maar hopen dat ze in europa niet het dollar teken in een euro teken gaan veranderen, maar nu echt is gaan omrekenen wat het verwisselen van een batterij in euro’s gaat kosten.

  13. Iemand is zenuwachtig 😀

  14. Leest precies ook veel af via autocue. Al bij al goede presentatie, leuke nieuwe software voor de Apple, maar ik prefereer toch Steve Jobs boven Phil.

  15. @ iPhoneclub (Gonny)

    De link naar de keynote is de link die ook in het volgende artikel over iAPODViewer staat. En als ik op apple.com kan ik de keynote niet bekijken omdat het een “Unsupported Media Type” is. Op apple.nl kom ik uberhaupt niet bij de keynote als ik daar op zoek :S

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.