Reacties voor: Video nieuwe iPad en Apple TV online te bekijken

De presentatie van onder andere de nieuwe iPad is nu terug te kijken op de servers van Apple. In de conferentie van maart 2012 kondigde Apple ook iPhoto voor de iPad aan en een nieuwe Apple TV met 1080p.
Lees het complete artikel → Video nieuwe iPad en Apple TV online te bekijken
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Amai, zo snel 😀

  2. de ipone 5 gaat gewoon iphone heten #ikweethetzeker

  3. Shit, weer ‘n addendum voor het Nieuwe Testament… 🙂

  4. Maar waarom ‘new iPad’ ipv ‘iPad 3’?

  5. Ik ben van mening dat apple niet meer zo innovatief zal zijn als voorheen. Misschien zijn ze wel te snel gegaan voor in de rijd en daardoor de verwachtingen te hoog liggen. Of het lijkt misschien zo voor mij om dat de concurrenten niet meer slapen

  6. Iphoneclub wordt appleclub?

  7. Heb hier zitten proesten van het lachen, jeetje wat overdrijft Apple veel. Zeker toen ze zo’n reuze bioscoop TV naast een iPad lieten zien, er zijn ook TV’s rond de 20 inch met dezelfde resolutie als een 55 inch TV, Apple!

  8. Ik had er veel meer verwachtingen van, deze sla ik dus over net zoals de 4s. Jammer!

  9. Alles met de benaming “new” is niet erg slim. Over een jaar is ie niet meer new en is er een volgende versie. Domme zet.

  10. Ik denk niet dat Apple nu te weinig innoveert. Denk dat Steve Jobs voor zijn dood snel is gaan werken aan de échte grote updates. Er was nu gewoon te weinig tijd om ze er in te stoppen.

    Ze produceerden een jaar geleden ongeveer 50 000 iPads per dag, hoeveel nu weet ik niet. Als je ziet dat ze tot december vorig jaar 55 miljoen hebben verkocht, kun je nagaan hoe lang het duurt voor de innovaties ook echt geproduceerd in de volgende producten zit. Ik denk dat de volgende producten weer echte knallers worden, zoals de iPhone, iPhone 4 en de eerste iPad, dan zal er wel genoeg tijd zijn geweest om de nieuwe features er in te stoppen.

  11. @Thomas: Weet jij wel hoe klein een aTV is?

  12. Apple kan alleen innoveren in voor hun nieuwe product categorieen, maar zodra ze die aangeboord hebben kan je bijna voorspellen hoe de volgende versie van dat product eruit gaat zien..

    Betere camera
    Beter scherm
    Betere processor

    Oftewel alles net ietsje beter maar geen innovatieve/verassende veranderingen
    Helaas..

  13. Spijtige evolutie , laten leiden door speculaties, stupid me.
    Maar ja, never change a winning team!

  14. Just the beginning, ben benieuwd :-D. New iPad prima naam. Bewaar de naam iPad 3 maar for een heel nieuw design…

  15. Ik zag in de gouwigheid dat er vanaf bepaalde afstand tussen de new iPad en het oog groter moet zijn dan 15 inch. Wie weet er meer van?

  16. Ik denk dat de specs op zich niet heel erg vernieuwend zijn, maar hoe soepel alles werkt met het vernieuwde software wel!

  17. Wat een vreselijke presentatie.

    De man probeert Steve Jobs na te doen maar faalt compleet. Het wordt een soort pater-gezevel. Constant die lijzige toon, het paternalistische dat er vanaf druipt….

    Zelfs de kleding met dat zwarte T shirtje onder zijn shirt is gemaakt.

    Hopen op een meer inspirerende presentator volgende keer….

  18. Ik denk dat de innovatievere dingen van apple nu meer softwarematig dan hardwarematig zal zijn

  19. Je kunt niet elk jaar met een revolutie op een zelfde thema komen. Je kunt een goed idee wel steeds verder verbeteren. Ik vind het prima zo. Anders zouden elk jaar de oude modellen waardeloos worden.

  20. Origineel geplaatst door AliKebap
    Ik denk niet dat Apple nu te weinig innoveert. Denk dat Steve Jobs voor zijn dood snel is gaan werken aan de échte grote updates. Er was nu gewoon te weinig tijd om ze er in te stoppen.Ze produceerden een jaar geleden ongeveer 50 000 iPads per dag, hoeveel nu weet ik niet. Als je ziet dat ze tot december vorig jaar 55 miljoen hebben verkocht, kun je nagaan hoe lang het duurt voor de innovaties ook echt geproduceerd in de volgende producten zit. Ik denk dat de volgende producten weer echte knallers worden, zoals de iPhone, iPhone 4 en de eerste iPad, dan zal er wel genoeg tijd zijn geweest om de nieuwe features er in te stoppen.

    Alsof Jobs ook alle innovaties in z’n eentje bedacht… Die 10.000en medewerkers van Apple zitten er alleen voor de show. Apple fans zijn wat dat betraft zo enorm eenkennig en kortzichtig…

    Anyway, zelfde evolutie als in de rest van de Apple producten te zien is. Geheel volgens verwachting.

  21. Weet er al iemand wanner ze Movies in de cloud aan gaan zetten ?

  22. Kan de keynote niet kijken 🙁
    Klopt het dat de keynote eruit ligt?

  23. @Phthisicus: Of Music Videos In de Cloud?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.