Reacties voor: Video keynote 9 september nu online te bekijken (update)

Apple's keynote van 9 september is nu online te bekijken. Mocht je de keynote hebben gemist, dan kun je alsnog alles bekijken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 26 reacties

  1. Ja hij staat online. Maar als ik er op klik crasht safari (en Chrome ook) ben ik de enige die daar last van heeft?

  2. Het filmpje start op een willekeurige plek middenin (steeds een andere plek) en ik kan niet vanaf het begin kijken.

  3. Ja het is niet terug of vooruit te spoelen 🙁

  4. Hier hetzelfde (safari op imac). Hij start ergens random en geen controlls om opnieuw te starten of iets dergelijks. Soms word ik echt wild van dat exclusieve gedoe van apple.

    Er staat op nog niks in itunes (podcasts)

  5. Op mijn iOS apparaten kan ik de site niet eens opkomen. Safari crasht. Stream/site was erg amateuristisch vandaag van Apple. Ik heb nog niks gezien omdat de stream na 10 minuten nog niet werkte, ik dacht ik kijk het later terug zonder iets te lezen. Op deze manier werkt dit niet.

  6. Ik wacht wel even af totdat alles op Youtube staat..
    Het is de gewoon de “livestream”, maar dan niet live oftewel niet terug te spoelen en je begint waar de website nu is.

  7. Nog steeds heb ik de crashes op safari.

    Het wil niet laden…

  8. Livestream was vreselijk vandaag. Ik zat met een aantal vrienden klaar maar konden tot de aankondiging van de apple watch niet of nauwelijks kijken. Vanaf de apple watch werkte het redelijk.

    Ik begrijp dat er waarschijnlijk heel erg veel mensen wilden kijken maar dat had Apple ook kunnen voorzien.

  9. Op die pagina is momenteel niks te zien. Behalve een replay van de livestream (als die het al doet, hapert nu nog steeds namelijk). Dit bericht iets te vroeg gepost?

  10. Blijft bij mij maar crashen op ipad/iphone , safari/chrome. Helaaaaaas 🙁

  11. Sorry hoor maar wat een ongelooflijk gezeik!!!
    Loop je je dagen te verheugen op die presentatie, is de livestream gewoon niet te bekijken, omdat die amateuristisch als maar kan is opgezet, terwijl ze toch al weken bezig zijn om zoveel mogelijk mensen naar die presentatie te laten kijken… (Misschien hadden ze de drukte kunnen voorzien??!)
    Vervolgens probeer ja alle nieuws te mijden, omdat je denkt ik kijk straks in bed wel. Dan zie je dus al de headlines als je naar en site toegaat waar de link staat, dus nieuws is het ook al niet meer, en de link werkt nog steeds nergens!!!
    Wat een geklooi. Nee tis toch echt de Apple niet meer dat het was toen een bepaalde andere persoon die keynotes nog regelde…. Weet je wat, laat maar zitten. Ik ga slapen en zie het morgen wel op t nieuws……

  12. PS
    Verander die header even, want hij is helemaal nog niet te bekijken…

  13. Hij is zelfs terug offline gehaald. Wat een monumentale faal toch, eerst de stream en nu de video.

  14. Hier ook alles offline na 45min daarnet… 🙁 hopelijk komt er snel een oplossing!

  15. Stelletje prutsers daar bij Apple.. Volgende keer gewoon maar rustig een dag wachten en het via YouTube bekijken.

  16. Kan je nu nergens de keynote herbekijken?
    Apple site zegt binnenkort…
    Niemand die hem heeft opgenomen en al op youtube gezet ofzo?

  17. Zelfde gezeur hier, ik alles klaarstaan, lekker zitten. Werkt de stream slecht, steeds maar paar seconden. Dan nog is die rijst met 31 erdoorheen, toen crashte
    M’n Apple tv, weer elke 10 sec de stream opstarten. Na een tijd was ik het zat en wat anders gaan doen. Nadat het afgelopen was stond die op de site maar safari crasht steeds. Nu crasht die niet meer maar is die ‘snel’ online.
    Refresh ongeveer al een uur lang. Maar Je weet hoe Apple is met de site ‘we’ll be back soon’ en ‘shortly’ dat kan zomaar 2-6 uur duren.. Afwachten maar, en ondertussen ‘kan’ ik geen nieuwssite lezen dus ook geen anders nieuws om
    De tijd te doden. Echt niet gewend dit van hun.. Als die om 02.00 niet online staat ga ik maar slapen..

  18. Hahaha, wat een gezeik van JULLIE, zeg! Ja, ik had het ook graag gezien en gevolgd, maar als het niet werkt, ga je toch iets anders doen, of zoals ik, ga je een liveblog volgen (Macrumors o.i.d.). Dan maar de volgende dag eens kijken naar de video.

    Er is iets fout gegaan, en dat had Jobs ook kunnen overkomen. Ga nou niet meteen de toekomst of staat van Apple eraan verbinden, mijn god zeg…. Chill.

    Waar ik nog wel nieuwsgierig naar ben, is waar dat witte gebouw nou voor was….

  19. Origineel geplaatst door conservo
    Livestream was vreselijk vandaag. Ik zat met een aantal vrienden klaar maar konden tot de aankondiging van de apple watch niet of nauwelijks kijken. Vanaf de apple watch werkte het redelijk.

    Ik vind het heel erg voor jou en vele anderen. Ik pleit er dan ook voor dat voortaan het telefoonnummer van de Stichting Korrelatie in beeld wordt gebracht! Zowel in het Nederland als in het Chinees…Wat mij verbaast trouwens is dat er geen nieuwe iPad is aangekondigd. Ik hoor er niemand over, lag het ook niet in de lijn der verwachting?

  20. Origineel geplaatst door Thomasl
    Ik vind het heel erg voor jou en vele anderen. Ik pleit er dan ook voor dat voortaan het telefoonnummer van de Stichting Korrelatie in beeld wordt gebracht! Zowel in het Nederland als in het Chinees…Wat mij verbaast trouwens is dat er geen nieuwe iPad is aangekondigd. Ik hoor er niemand over, lag het ook niet in de lijn der verwachting?

    Apple houdt altijd in oktober ook nog een evenement waarin de nieuwe iPad’s worden aangekondigd.

  21. Iemand al een werkende download link gevonden voor een Windows gebruiker? 🙂 mijn iPhone wil de podcast niet downloaden omdat ik niet genoeg ruimte heb…..

  22. Heb mij ook geergerd gisteren omdat ik nergens de stream kon kijken en ook iculture had niets ,apple tv viel uit..pff het was een drama

  23. @Vince: Wat JP dus ook zegt. Hoe verklaar je de tolk er doorheen dan bijvoorbeeld?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.