Reacties voor: Keurmerk voor refurbished iPhones nu officieel

Doekle Terpstra, voorzitter van ondernemersorganisatie Techniek Nederland, reikt vandaag de eerste certificaten uit van het Keurmerk Refurbished. Forza Refurbished, Leapp en Renewd zijn de eerste bedrijven die vandaag het keurmerk ontvangen. iCulture zal daarbij aanwezig zijn.
Lees het complete artikel → Keurmerk voor refurbished iPhones nu officieel
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Is er ook gekeken naar de kwaliteit van de accessoires?

  2. Een goede zaak!
    Zoals het nu was kocht je met refurbished in de praktijk een duur 2e hands toestel, want refurbished was vaak een lege huls voor gewoon gebruikt.
    Eigenlijk vind ik dat een refurbished altijd met nieuwe accu uitgerust zou moeten zijn, maar 24 maand garantie ook op de accu is ook prima.
    Gebruikt van particulieren kopen bevalt mij persoonlijk goed, gewoon zelf toestel bij aankoop controleren en doorvragen over werking bij aankoop.

  3. Verdere opmerking in deze, de gebruikte iPhone verkopen draaien op nog een beetje de 5s verder de 6/6s/se en een beetje de7.
    Na de 8 voorzie ik terugval, mensen willen tussen de 100 en 300€ klaar zijn bij een gebruikt toestel, de X lijn is gewoon veel te duur en ik voorzie dat die gebruikt te duur gaat blijven, en dan Androids weer aantrekkelijker gaan worden.
    Immers dan zit de gebruikte iPhone op prijs nieuwe middenklasse Android i.p.v. de instapper.

  4. @Armand: Hele terechte en goede vraag, wij zijn leverancier van Forza, ik ben wel benieuwd of dit ook is meegenomen in het verhaal.

  5. Origineel geplaatst door Nieloz
    @Armand: Hele terechte en goede vraag, wij zijn leverancier van Forza, ik ben wel benieuwd of dit ook is meegenomen in het verhaal.

    Leverancier?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.