Reacties voor: ‘T2-chip in MacBook Pro 2018 zorgt bij sommige gebruikers voor systeemcrash’

Ook iMac Pro getroffen
Gebruikers van de MacBook Pro 2018 en de iMac Pro klagen over systeemcrashes. Deze kernel panic wordt mogelijk veroorzaakt door de T2-chip, die juist voor extra veiligheid zou moeten zorgen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Dramatisch slecht getest dit allemaal weer he

  2. Erg bijzonder

  3. Als apple op deze weg doorgaat met al die tekortkomingen op eigenlijk alle vlakken zal er niks anders opzitten dan de prijzen te verlagen naar het niveau van de concurrenten. Als je je niet kan onderscheiden in kwaliteit, dan kan je ook geen hoge prijzen vragen.

  4. Tja, waarom nog testen als de bevindingen netjes via Twitter met screenshots door je gebruikers verstuurd worden?

  5. Apple heeft serieuze issues de laatste jaren. Gisteren een MacBook Pro weggebracht met loslatende toets en vandaag begint de volgende met niet reagerende toetsen. De keyboards zijn werkelijk drama. De Genius bar spuit ze schoon en sturen je weer weg. Het probleem is daarmee even opgelost maar komt ongetwijfeld weer terug.

  6. @Qqq: Dat lijkt op incident management zonder het daadwerkelijk achterliggende probleem op te lossen…

  7. Ik ben inmiddels overgetsapt naar een Asus – om gewoon mijn werk te kunnen blijven doen.
    Heerlijk toetsenbord en de dagelijks portie ellende even kwijt.
    Kom mss. een keer terug als Apple de draad weer oppakt – met een andere leiding

  8. Pfff en dan durft Apple de prijzen nog meer te verhogen…

  9. Dit lijkt eerder op een rush van een release, waarom? Dat zullen we snel zien.

  10. Een bekend issue helaas dat ook reproduceerbaar is op een MacBook Pro touchbar 2017. Al veel met Apple gemaild, geen afdoende oplossing. Bij mij uit het probleem van een volledige crash gevolgd door rebooten zich met name wanneer er een externe USB-c drive is gekoppeld en de mbp naar sluimerstand gaat lijkt het. Maar: ik ontgrendel ook met een Apple watch, file vault staat aan en ga zo maar door. Had ik al gezegd dat het toetsenbord brak is? Beetje triest voor het prijskaartje dat asn een mbp hangt,

  11. Als een fabrikant van een Windows laptop zo’n rammelend product op de markt zou brengen, dan waren de rapen gaar. Maar blijkbaar pikken Apple gebruikers dit soort van idiotie. Ik snap dat niet.

    Een peperduur product dat op de markt gebracht lijkt te zijn om de vele problemem met de toetsenborden op te lossen blijkt nauwelijks fatsoenlijk getest te zijn.

    De meeste mensen kopen geen laptop van 3500-7000€ om alleen op het internet te surfen.
    Mensen kopen zo’n laptop om zware taken af te werken. Dit hadden ze met testen uit kunnen halen.
    Tevens het crashen had met testen opgespoord kunnen worden.

    Maar blijkbaar vinden Apple gebruikers alles maar goed.

  12. Gelukkig heb ik een MacBook Pro mid 2014. Hoop dat die nog een paar jaar mee kan, dan is de MacBook Pro mid 2018 wel doorontwikkeld en goed doorgetest door de gebruikers. Nu serieus, dit had Apple niet op de markt moeten zetten, er is door hen onvoldoende getest. Daar betaal je dan ook nog eens de hoofdprijs voor, kun je beter het spel ‘mens erger je niet kopen’ scheelt een hoop duiten en ergernis voor de miskoop van de maand.

    @Pieter, helemaal met je eens , ondanks dat ik een Apple gebruiker ben, maar dit is te zot voor woorden wat Apple aan de man probeert te brengen. Ik zal ook nooit bij de eersten horen die zo’n dure aankoop zou doen, ik neem altijd een afwachtende houding aan. Beste advies, wacht eerst op de recensies/revieuws.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.