Reacties voor: Keezel: deze draagbare router maakt Wi-Fi-hotspots veilig

De uit Nederland afkomstige Keezel komt goed van pas als je regelmatig openbare WiFi-netwerken gebruikt. Ook kun je er regioblokkades mee omzeilen. Handig voor op vakantie!
Lars Paymans -

Reacties: 9 reacties

  1. Als ik het filmpje zo bekijk dan ben ik benieuwd hoe die om gaat met Hotspot netwerken waar je iedere keer weer een vinkje moet zetten waarbij je akkoord gaat met de voorwaarden (zoals bijvoorbeeld in de trein of bus).

  2. Abonnement op een router? Wahahahaha 😂
    Waar gaat dit allemaal naar toe joh?!?!?

  3. Hij heeft de vorm van een muis. Ik zeg, maak er meteen een draadloze muis van…

  4. Dit wordt niets. Een abonnement bij een router? Daar heb je direct de reden waarom dit goede idee een fail wordt. Niemand wil aan de jaarlijkse kosten vast zitten voor een toch wel prijzige router.

  5. Inderdaad beetje jammer van dat abonnement. Ik gebruik de VPN van m’n Synology wel.

  6. Ik denk ook dat het kansloos is. Een tijdje geleden was er Deens kickstarterproject die een wifi-hotspot had met abonnement Jammerlijk mislukt dus. Ze konden geen bevredigend antwoord geven op de vraag indien ze failliet zouden gaan. Dan zat je dus met stuk waardeloos elektronica. In dit geval is dat niet anders. Leuk geprobeerd maar niet voor mij.

  7. Ik zeg: Tunnelbear! Gratis en voor niets zonder onnodige hardware!

  8. Met een gezond verstand heb je zo’n ding niet nodig. Gebruik je een hotspot? Ga dan niet je banking-app gebruiken of betalingen doorvoeren of belangrijke wachtwoorden ingeven. Dat weet iedereen toch. Voor de rest doe je wat je wil :p

  9. @Mich: Kun je misschien eens uitleggen waarom de beveiligde verbinding van de banking app niet volstaat over een open WiFi-netwerk? Ja, ik begrijp dat de basis WiFi-verbinding niet versleuteld is, maar wat maakt dat uit als je er een verbinding bovenop gooit (met je bank in dit geval) die zwaar versleuteld is.

    On-topic: het apparaat lijkt me handig, maar er zijn zoals hier ook eerder al aangegeven genoeg eenvoudige en gratis alternatieven. No go voor mij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.