Reacties voor: KEES: Nederlandse 3D-case voor je iPhone

KEES is een Nederlandse aanbieder van 3D iPhone-hoesjes. Bij KEES kies je zelf een achtergrondpatroon, afbeelding, een tekst aan de zijkant en een kleur.
Lees het complete artikel → KEES: Nederlandse 3D-case voor je iPhone

Reacties: 8 reacties

  1. Ik vind dat we tegenwoordig overspoelt worden met cases voor iphones .. Iets wat overdreven misschien ?

    Overigens wel een mooie case daarom!

  2. en klaar is kees

  3. Ziet er leuk uit, net even een probberseltje gemaakt. vraag is wel welk materiaal het is, lijkt gewoon hard kunstof te zijn en dat bied niet veel bescherming.

    Het lijkt een dichte dikke case te zijn die gefreest wordt, wel recht en niet schuin waardoor je nog niet een echt 3d effect hebt.
    Leuk gevonden maar tco niet voor mij.

  4. Origineel geplaatst door civmanc
    Ziet er leuk uit, . . . . . . . Het lijkt een dichte dikke case te zijn die gefreest wordt, wel recht en niet schuin waardoor je nog niet een echt 3d effect hebt. Leuk gevonden maar tco niet voor mij.

    Lees het artikel nog eens, en vooral het gedeelte ….. want ze bestaan uit een 3D-structuur en zijn gemaakt met de nieuwste 3D-printtechnologie. De case wordt uit meerdere laagjes opgebouwd, ……. PRINTEN, dus niet freesen.

  5. @civmanc: Nee hoor! Heb het hoesje gezien. Is helemaal 3D en hoesje is niet keihard. Ziet er super uit. Strak product!
    En – dat mag ook wel eens worden gezegd – het is een Nederlands ontwerp/idee. Daar word ik dan blij van!

  6. @dries6951: FREZEN, dus niet freesen.

  7. Dit hoesje is wel degelijk 3D geprint. Materialise is de leverancier. Ik heb de case paar dagen terug in hun fabriek in mijn handen gehad. Het is een leuk concept, maar heb mijn iphone er niet in gestopt. De hoes wordt in een machine laagje voor laagje opgebouwd. Daarmee kan je van alles maken, de meest rare vormen zijn mogelijk.

  8. @JzAero: Grappig, dan hebben we elkaar daar waarschijnlijk gezien!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.