Reacties voor: Kate 2.0 beschikbaar via Installer 4

Kate 2.0 is beschikbaar. Deze bundel applicaties voor iPhones met jailbreak is in een definitieve versie te downloaden, waarbij vooral vernieuwingen in FaceLift merkbaar zijn.
Lees het complete artikel → Kate 2.0 beschikbaar via Installer 4
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Hij is dus uit de beta…hij stond daar eerst onder beta..
    @ iPhoneclub
    Ga vooral door;)

  2. Sinds wanneer moet je voor installer/jailbreak apps betalen? Dat is een van de hoofdredenen dat ik een jailbreak uitvoer, om 3rd prty apps gratis te installen. Veel plezier maar ik denk niet dat er veel mensen zullen zijn die 45 dollar voor een onofficiele app gaan betalen?

  3. Kate was er ook voor de oude iPhones…Toen kostte het ook geld..er zijn trouwens meer jailbreak apps die geld kosten..zoals Snapture, iPhone Video Recorder en Intelliscreen..waren echt teintallen apps…Maar deze is het niet waard vind ik…Ik had een gekraakte versie op 1.1.4 voor de 5 icon dock, maar bij 2.0+ kan dat ook via ‘five icon dock’ (cydia)

  4. demien, dit is eigenlijk een app die je in de AppStore had kunnen vinden, ware het niet dat het op veel punten in strijd is met Apple’s richtlijnen. Vandaar dat het via het ‘onofficiele’ circuit wordt verspreid.

  5. Hmm, ik weet niet of ik iets fout heb gedaan, maar mijn zojuist geïnstalleerde Kate geeft al zijn menu’s in het Russisch. Niet echt handig

  6. Met Kate raakten enorm veel 1.1.4 iPhones volledig van slag.
    Hoe stabiel is deze versie…?

  7. Wat me opvalt is dat vooral van die prul applicaties in trek zijn, die het prachtige design van je iPhone’s UI verprutsen (natuurlijk, 100% IMO). Is er dan echt geen serieuze app die het de moeite waard maakt om jailbreaken te riskeren?

  8. na de installatie en vanalles te proberen kan ik niet meer bellen!
    heeft volgens mij te maken met de vibratieknop
    na kate eraf te gooien is probleem opgelost :-s

  9. @ truckdiver
    Prima progje dus! 😉

  10. kan zijn dat het niet lukte omdat ik die vibratiefunctie er zelf al had opgezet via ssh;
    dit kan in conflict geraakt zijn natuurlijk;
    had het aangevinkt om te proberen dat ik de vibratie dan ook kon afzetten wanneer ik wou.niet dus

  11. ik weet niet wat mensen onder stabiel verstaan. maar kate maakt er een zooitje van. vertraagd mijn iphone enorm en bellen werkt dus niet meer na de installatie. 2 dagen geleden nog iphone herstelt via itunes, dus aan andere 3rd party apps/tweaks kan het niet liggen, want die zijn niet geinstalleerd.

  12. Ik kan je TEN ZEERSTE afraden Kate te installeren. Na de installatie van Kate werkte mijn belmenu totaal niet meer. Dat wil zeggen: je toetsenbord werkt niet meer, je kunt mensen niet meer zelf ophangen, ik kon mijn belgeschiedenis niet meer in, mijn adresboek ook niet meer vanuit het belmenu. Waardeloos, die applicatie.

    (NB: Na het oninstalleren van Kate werkt alles weer normaal).

  13. hier totaal geen probleem met kate, alleen jammer dat de menu’s nog in het russisch staan.
    Voor de rest vind ik het wel goed progje

    vooral de kalender op je lock screen. super handig en gewoon proper..

    grtz

  14. Jullie zouden het net meer over JB-dingen moeten hebben. Dit is nl de voornaamste reden dat ik nu vaker andere site’s bezoek…

  15. @Erp: Ga je nou bij elk onderwerp over apps die alleen bij gejailbreakte Iphones werken lopen miepen?

    Je hebt al meerdere keren aangegeven dat je dit zelf NIET gaat doen, lees deze onderwerpen dan ook niet of hou het in het forum.

  16. ik heb kate toen deze net uitkwam met een onbeperkt abbonement aangeschaft.
    ik heb ook dit keer totaal geen problemen met dit programma.
    heeft iedereen die problemen ondervinden ook een abbo??

  17. Tip: Kate is volgens een Russische site ook incompatible met de iWeather widget die een aantal topics geleden besproken werd. Just so you know… 😉

    Tip 2: Aangezien dat topic door een zinloze discussie over wel/niet jailbreaken op slot is gegaan dan hier nog maar even een tipje: de website van “www.weer.nl” is inmiddels ook zeer iphone-friendly geworden. Goed vormgegeven en zelfs gebruik makend van de landscape mode.

  18. @ Fillem
    Nee Fillem, dat ga ik niet bij iedere JB app doen: dat zou categorisch zijn. Ik bepaal trouwens HELEMAAL zelf of ik wel of niet een bericht lees en hier dan op commenteer. Als je dit vervelend vindt, kun je altijd stoppen met lezen zodra je mijn naam ziet. Het enige wat ik overigens zij is dat ik niet begrijp waarom iemand zo’n onzin app zou willen installeren en hier ook nog een JB voor doet.

    Dus, gewoon doorlopen, niets aan de hand.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.