Reacties voor: Kat zoekgeraakt? PawTrack is een ‘Zoek mijn vrienden’ voor katten

PawTrack is een gps-tracker voor katten. Kat kwijtgeraakt? Dan laat PawTrack op de kaart zien waar de kat uithangt, ook als het verderop in de buurt is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Wat een fantastisch idee!

  2. Jammer dat dat ding zo belachelijk groot is, anders was het wel interessant geweest.

  3. Zag er interessant uit tot ik zag hoe gigantisch die halsband is. Dat zou ik onze beestjes niet aan doen. Een hond misschien nog wel..

  4. Zoiets wil ik voor mijn honden als ze lekker los door de bossen rennen kunnen zien waar ze uithangen mochten ze een keer uit het oog raken wat zelden gebeurd!!

  5. Onze kat krabt z’n hals open als ie een halsbandje om krijgt, dus nee dit gaat niet werken. Hij is wel gechipt… als we die chip nou konden tracken zou dat ideaal zijn 😛

  6. Origineel geplaatst door Erwin
    Onze kat krabt z’n hals open als ie een halsbandje om krijgt, dus nee dit gaat niet werken. Hij is wel gechipt… als we die chip nou konden tracken zou dat ideaal zijn

    En daar ben ik het mee eens

  7. @Erwin: helaas maakt de chip voor dieren gebruik van RFID wat alleen op een zeer korte afstand te detecteren is.

  8. Leuk idee, maar onze kat weet op een of andere manier altijd een halsband af te doen.

  9. Wij vragen ons ook steeds af waar onze katten zich steeds ophouden in de buurt. Altijd gedacht aan een gps device. Maar dit bandje is zo lomp en groot tov van ons beestje, dat echt niet zo elegant staat als in video beweerd wordt. Plus dat ik verwacht dat ze dit binnen de kortste keren weet af te krijgen.
    Gelukkig heb je dan wel die website, waar je je bandje terug kunt vinden. 😉

  10. Wat heb je er eigenlijk aan als het puur wifi is? Wanneer de kat buitenshuis is kan je hem dan toch niet tracken?

  11. Zo’n groot ding om het nek van een kat is gewoon dierenmishandeling

  12. Net als Perry zou ik zel zo’n ding willen uitproberen voor onze twee Beagles. We laten ze maar heel weinig los, omdat ze snel aan de wandel gaan. En dan……..

  13. Vond het in eerste instantie een prima idee, tot ik de omvang van de band zag. Het is bijna meer halsband dan kat 🙂

  14. Ongelooflijk! Hoe kun je nu zo’n enorme halsband bedenken en dan ook nog verwachten dat mensen die echt om de nek van hun kat gaan doen? Doet me denken aan de tracking devices die je bij wilde dieren ziet op Discovery Channel, hyena’s, leeuwen, etc… Iets van dat formaat iig…

  15. Erg goed idee maar dat ding is veel te groot en ik zou niet 20 per maand gaan betalen

  16. Ik heb al 2 jaar zo’n tracker met prepaid ( dus geen abbo kosten) voor mijn 2 siberische katten. Is eigenlijke bedoeld voor kinderen en ouderen. Ook deze tracker is groot, maar omdat de katten groot zijn, kan het net. Werkt met bellen en dan ontvang je een sms met de coordinaten. Nadeel is dat je steeds prepaid moet opwaarderen en tracker moet opladen, is ook niet waterdicht.( zie alle chinese sites voor aanschaf) je moet wel een beetje technisch zijn want installatie gaat niet makkelijk ( duurde even voordat ik de simkaart werkendkreeg)
    Wacht nu op levering van de tile. Is zeer klein zit batterij en simkaart voor een jaar in voor 19,- dollar. Ook waterdicht. Bedienbaar vanaf je telefoon en je kan het ook geluid laten maken. Handig als je iets zoekt. Is bedoeld voor alles wat je wilt zoeken en volgen. Ben erg beneiuwd is eeg klein en geschikt voor alle katten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.