Reacties voor: Apple geeft geld terug aan mensen met kapot iMac-scharnier

Apple gaat mensen die hun iMac-scharnier hebben laten repareren een vergoeding geven. De iMacs blijken opeens voorover te buigen omdat het scharnier slap is geworden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Mijn 6S is maanden geleden ivm dit probleem al gratis vervangen! Tbv mijn iMac 27″ heb ik vannacht een email ontvangen en ga ik nu mijn geld terug vragen, hier heb ik van de zomer nog tussen de 50 en 60 euro voor betaald.

  2. De mijne is ook zo’n half jaar geleden vervangen. Was ook bij mij gratis. iMac 2012.

  3. Ik merk dat bij koud weer de iPhone ook uitvalt. Afgelopen vrijdag wezen golfen en het was fris/koud maar vroor niet ofzo. Gewoon graad of 10.
    iPhone in golfwagentje en viel uit. Kreeg logo batterij leeg en dat ik hem aan lader moest hangen. Heb gelukkig altijd accutje bij me. Na telefoon aangesloten en opgestart te hebben zag ik 85% batterij. Wtf? iPhone valt dus willekeurig uit. Tenminste hij zal bij 10 graden moet blijven werken.

  4. @Mike: toevallig een 6s? Zoek ff op iculture op batterijprobleem iphone 6s

  5. Origineel geplaatst door Mike
    Ik merk dat bij koud weer de iPhone ook uitvalt. Afgelopen vrijdag wezen golfen en het was fris/koud maar vroor niet ofzo. Gewoon graad of 10.
    iPhone in golfwagentje en viel uit. Kreeg logo batterij leeg en dat ik hem aan lader moest hangen. Heb gelukkig altijd accutje bij me. Na telefoon aangesloten en opgestart te hebben zag ik 85% batterij. Wtf? iPhone valt dus willekeurig uit. Tenminste hij zal bij 10 graden moet blijven werken.

    Binnendoen, je krijgt een nieuwe ! Slechte batterij ! Een batterij moet goed blijven werken tussen 5 en 45 graden.

  6. Zijn er nog Apple producten waar niet iets mee mis is? Producten worden steeds duurder, specs zijn so-so, problemen worden niet of te laat onderkend (eerst kijken of het over waait) en na 5 jaar is je dure aanschaf verouderd en kun je het niet meer laten repareren. Voor mij is er eigenlijk geen alternatief maar het schuurt wel.

  7. Origineel geplaatst door Robert
    Zijn er nog Apple producten waar niet iets mee mis is? Producten worden steeds duurder, specs zijn so-so, problemen worden niet of te laat onderkend (eerst kijken of het over waait) en na 5 jaar is je dure aanschaf verouderd en kun je het niet meer laten repareren. Voor mij is er eigenlijk geen alternatief maar het schuurt wel.

    Ooit van planned obsolescence? Het is nog heel wat dat apparatuur van 5 jaar terug ondersteunen.
    Bij een android tablet zeggen ze na 3 jaar als hij stuk is: gooi maar weg.

  8. Op mijn werk (school) hebben ze in in die tijd zo’n 40 iMac ’27 aangeschaft. Die vallen nog steeds bij bosjes. De ‘ViagraMacs’ worden ze bij ons genoemd. 😉 Leverancier heeft er nu al zo’n 10 op locatie (per dag) gefixed. De Mac moet n.l. helemaal uit elkaar. En waar gaat het dan om, een heel klein PLASTIC! lipje wat druk op de as uitvoerd zodat hij in positie blijft. Als ze dit onderdeel van metaal hadden gemaakt (+$0,30) was het nooit gebeurd.
    Je snapt soms niet waar ze bij zo’n essentieel onderdeeltje op hebben willen besparen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.