Reacties voor: Kans op vernieuwde Apple TV op 10 september

De kans is groot dat Apple een nieuwe Apple TV aankondigt op 10 september. Er zijn in augustus grote aantallen settopboxes geleverd aan Apple vanuit China.
Lees het complete artikel → Kans op vernieuwde Apple TV op 10 september
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 28 reacties

  1. Kan niet wachten 😀

  2. Ik ook niet, hopelijk gaat de JB community hier weer wat meer prio op leggen!

  3. 4K support, en dan alle films langzaam 4K afdwingen in de iTunes store, dan zijn ze zo’n beetje de eerste met on demand 4K

  4. Zolang die nog steeds hetzelfde kan als de 3e generatie die ook nog steeds niet is gejailbreakt blijft het voor mij een apparaat van 3x niks!

    Ik had een Apple TV 3 voor 99 euro, maar dat was 3x niks. Nu heb ik 1 of ander onbekend merk ook voor 99 euro en dat ding speelt werkelijk alles en is incl. hdd.

    Waar is het dan mis gegaan bij Apple? Laat ze eens dingen maken waar we echt wat aan hebben qua TV gebied…

  5. @Stefan: Dat is dan jouw mening denk ik. Ik maak er dagelijks veel gebruik van, zowel om muziek af te spelen, series en films.

  6. Laat maar komen. 😉 Hier draait iOS 7 (iOS 6.x) Beta 4 op een Apple TV 3 en dat werkt prachtig.

  7. Gewoon PlexMediaServer met PlexConnect gebruiken. Geen jailbreak, maar wel (bijna) alle voordelen van een jailbreak. Oh, en werkt perfect met ATV3.

    ATV3 met PlexConnect is eigenlijk wat de ATV standaard had moeten zijn.

  8. Ik had een Apple TV2 met jailbreak. Was steeds omslachtig om te doen wat ik wilde doen .. een deftig mulitmedia systeem uitbouwen maar stoote steeds op de beperkingen van Apple.

    Heb mijn Apple TV dan maar ingeruild voor een WD Live en sedert ik deze in huis heb zal er al veel moeten gebeuren alvorens ik terug een Apple TV zal kopen … maar ik volg het op …

  9. Hopelijk ondersteuning voor DTS-HD 7.1, wifi 802.11ac. Heeft de huidige AppleTV ondersteuning voor ongecomprimeerde video?

  10. Origineel geplaatst door Diederik-Jan
    Wat zal het toch allemaal gaan tegenvallen de tiende september.
    Als je steeds maar dingen post van het zou kunnen zijn dat..
    Valt alles tegenmakende niet zo is!
    Post eens wat echt nieuws is en waar is!

    Helemaal mee eens… heb daar ook al vaker kritiek op geuit. En dan heb ik ‘t nog niet over al die ‘polls’ waar we nu dagelijks op getracteerd worden; vraag me werkelijk af hoeveel mensen dáár op zitten te wachten. Helaas worden kritische posts als deze door de redactie vaak verwijderd zonder duidelijke argumenten (we zullen zien of deze post mag blijven staan…)

    N.B. zowel deze als de originele gequote post werden in no time door de redactie verwijderd! Ik nodig de redactie dan ook uit om mij (desnoods via PM) hier een verklaring voor te geven…

  11. Mac Osx Server met Plex en App op ios installeren en alles streamen naar de Apple tv. We houden zo van dat apparaat dat we er drie hebben 🙂

  12. @Stefan: Ik begrijp je reactie niet. Een Apple TV 3 speelt 1080p. Mogelijk deze nieuwe 4k. Wat vraag je nu precies aan Apple? “Maak een apparaat waarmee ik mijn illegaal gedownloade films kan afspelen zodat ik ze niet bij jullie in de iTunes store hoef te huren”.

    Ik hoop op een aansluitmogelijkheid voor een camera op deze nieuwe ATV! Facetime in de huiskamer!

  13. Heb mijn ATV3 nog geen week. Ben er erg blij mee (vooral straks met Netflix wordt goed!), maar zou jammer zijn als ik straks voor hetzelfde geld iets mooiers had kunnen krijgen.

  14. Ik heb een ATV3 en ben hier uitermate enthousiast over! Jailbreak is helemaal niet nodig. Het zou handig zijn als ik nu ook andere bestandsformaten dan bv. x264HD kan afspelen maw ook TS. Koop er een Synology DS213+ bij en je kunt via airplay zo rechtstreeks op je ATV afspelen.

  15. Hier ook ATV 3 en speel alles af gewoon beamer ( kostprijs kleine 5€) aangeschaft en kan alle formaten afspelen incl .srt files en de remote werkt ook.

  16. Hopelijk straks ook in een witte uitvoering zoals de Airport Express

  17. @Flieps: Downloaden van films is niet illegaal, en continue converteren voor die atv is ook ruk.

  18. @Mitchell:

    Niet voordat ze eerst hun eigen 4K toestel hebben uitgebracht 😉

  19. @Mitchell: 4K streamen? dan zal je veel geduld moeten hebben. 🙂

  20. @Scoozy: Hè interessant. Hoe werkt dit?

  21. Origineel geplaatst door William
    Ik had een Apple TV2 met jailbreak. Was steeds omslachtig om te doen wat ik wilde doen .. een deftig mulitmedia systeem uitbouwen maar stoote steeds op de beperkingen van Apple.Heb mijn Apple TV dan maar ingeruild voor een WD Live en sedert ik deze in huis heb zal er al veel moeten gebeuren alvorens ik terug een Apple TV zal kopen … maar ik volg het op …

    Hoeveel x heeft je WD Live al je harddisk ‘per ongeluk’ niet meer herkend? Het menu is prachtig, en het werkt prachtig, SOMS ! ‘There is no content in this folder’ – restart device – opgelost. Tientallen malen… Geen firmware update meer niettegenstaande WD héél goed van het euvel op de hoogte is

  22. Origineel geplaatst door Peer
    @Mitchell: 4K streamen? dan zal je veel geduld moeten hebben.

    Dit gaat dan enkel met Whoppa gaan want géén ander heeft voldoende bandbreedte voor 4K

  23. Tja, dat wordt dan de wifi 802.11ac update die ze aan zichzelf verplicht zijn, voor de rest verwacht ik weinig nieuws van het ATV platform

  24. Een goed alternatief is deze misschien wel.

  25. Ik verwacht:
    – zelfde kastje maar nu in het wit (zoals AirPort Extreme)
    – 802.11ac Wi-Fi
    – bluetooth 4.0 ondersteuning
    – muziek kopen in iTunes

    En een nieuwe iPhone & iPad app natuurlijk.

  26. @Stefan:
    Ik ben absolute Apple fanaat maar ben overgestapt van Apple TV2 naar EeeBox met OpenElec. Merkbaar sneller met XBMC, alleen geen Airplay Mirroring (wel Airplay) en biedt veel meer mogelijkheden. Als Apple weer wat vetters maakt qua functionaliteit of performance stap ik misschien wel weer over.

  27. Ik heb nog steeds geen enkele behoefte mijn Apple TV 2 in te ruilen voor iets anders.

    AirPlay vanaf elk apparaat (OS X en iOS) dat we in huis hebben. Alle filmformaten die je naar kan bedenken, Uitzending gemist van elke zender.

    Er is geen apparaat dat op dezelfde wijze en voor dit bedrag zo eenvoudig en probleemloos alles streamt.

  28. Hopelijk klopt het bovenstaande toch! Want volgens AllThingsD zou het blijkbaar alleen maar om een software-update gaan 🙁 en een levering van het reeds bestaande model…

    Artikel MacRumors

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.