Reacties voor: Kans op nieuwe iPhone-firmware eind september?

Volgens MuscleNerd is de kans groot dat Apple deze maand nog met OS 3.1.1 voor de iPhone komt.
Lees het complete artikel → Kans op nieuwe iPhone-firmware eind september?
Sander Kleijn -

Reacties: 30 reacties

  1. Wat is de bug dan?

  2. Hoe komt hij bij 25 september?

  3. Fingers crossed!
    Sinds de (mislukte) update naar 3.1 blijft mijn 3GS hangen in de restore mode.. Misschien dat een nieuwe firm dit oplost!

  4. Origineel geplaatst door KillerBeeNLD
    Fingers crossed!Sinds de (mislukte) update naar 3.1 blijft mijn 3GS hangen in de restore mode.. Misschien dat een nieuwe firm dit oplost!

    Ehm.. Er zijn meer mogelijkheden die dit oplossen hoor.. 🙂 DFU mode is er één van.. 🙂

  5. Ik ben benieuwd naar de GPS functie. Niet iedereen heeft last van een slecht werkende GPS functie maar de update naar 3.0 scheen wel een bug in de GPS te bevatten. Ik had onder 2.2 wel een goede GPS functie en na de update niet meer. Heeft 3.1 een bugfix daarvoor? Ik kan nergens er iets over vinden.

  6. Hopelijk eindelijk eens flash ondersteuning.. Wordt tijd.

  7. Flash toevoegen in een 0.0.1 update! Dont think so.
    Dat is eerder iets voor 4.0

  8. Origineel geplaatst door Erwin
    Hopelijk eindelijk eens flash ondersteuning.. Wordt tijd.

    Waar haal je het vandaan?

    Er komt echt geen flash ondersteuning in een kleine bugfix x.x.1 versie.

  9. Haal het nergens vandaan 😉 wordt gewoon tijd dat het er komt. Flash based sites zijn niet normaal te bekijken. Dat blijft een negatief punt helemaal met alle nieuwe android phones die erbij komen. Wil apple voor blijven zullen ze toch flash moeten implenteren. Zo moeilijk kan een flash scriptje niet zijn.

  10. @KillerBeeNLD: Ik heb sinds dinsdag precies hetzelfde probleem met mijn 3GS en upgrade van 3.01 naar 3.1. Alles al geprobeerd wat je in de Apple knowlege base vindt: normale restore, DFU mode, op een Mac of op Windows, downgrade terug naar 3.01. Geen van alle werkt!

  11. Origineel geplaatst door AlexT
    Origineel geplaatst door KillerBeeNLDFingers crossed!Sinds de (mislukte) update naar 3.1 blijft mijn 3GS hangen in de restore mode.. Misschien dat een nieuwe firm dit oplost!Ehm.. Er zijn meer mogelijkheden die dit oplossen hoor.. DFU mode is er één van..

    Ehmm… Nee. Check het forum. DFU mag niet baten. Zie ook hier..

  12. @KillerBeeNLD: Gewoon je iphone uitzetten met home en aan/uit knop, iphone kabel er uit halen, home knop indrukken en vervolgens de stekker er in steken. Nu moet het wel mogelijk zijn te restoren.

  13. Ik vond de “3.1.1 (5G77)” in deze waarschuwing al zo verwarrend:

    http://www.waarschuwingsdienst.nl/render.html?it=1993

  14. Hoezo eerste keer in de geschiedenis?

    iPod Touch firmware 1.1.5 en iPhone versie 1.1.4 anyone?

  15. iPhone OS 3.1 is released in the US already on 9-9-09.. 25 September is de dag dat at&t MMS aanzet voor alle iPhone gebruikers..

  16. Ik postte het al elders:

    Sinds firmware 3.1 heb ik een snellere en betere gps fix. Meestal lukt het zelfs binnen, en snel!

    Heeft iemand anders ook deze ervaring?

    iPhone 3GS

  17. Origineel geplaatst door Mike borkus
    @KillerBeeNLD: Gewoon je iphone uitzetten met home en aan/uit knop, iphone kabel er uit halen, home knop indrukken en vervolgens de stekker er in steken. Nu moet het wel mogelijk zijn te restoren.

    Het is vriendelijk dat iedereen probeert te helpen (niet sarcastisch!) maar echt, het zit hem niet aan een simpele restore of update, echt… Check even de link die ik net ga naar het Apple forum of kijk anders even hier

  18. Bij mijn 3G was na 3.0 geen wifi meer mogelijk tenzij letterlijk centimeters van de antenne. Sinds 3.1 doet de wifi het weer!!?
    Nu de GPS nog 🙁

  19. Dat verschil is volgends mij niet voor het eerst…
    Firmware 3.0.1 kwam geloofk ik niet uit voor de itouch en wel voor de iphone

  20. Er gaan geruchten dat de iPod Touch eerst als device met camera uitgebracht zou worden. Last minute is die camera geschrapt om een of andere reden waardoor ook de support uit 3.1 gehaald moest worden. Daardoor is het versie 3.1 op de iPhone en 3.1.1 op de iPod Touch.

    Overigens is dit beslist niet de eerste keer dat dat gebeurd, dat is namelijk al eens eerder gebeurd toen er een nieuwe iPod Touch uitkwam (de iPod Touch 2nd gen dacht ik). Nigel merkt dat ook al op zie ik.

    Al met al is de kans dat de boel naar 3.1.1 gaat wel ontzettend miniem. Een x.x.y release is iets wat je alleen uitgeeft als er echt een hele akelige bug in blijkt te zitten. Gezien het feit dat diverse sites nou juist niet worden overspoelt door mensen die eenzelfde bug spotten lijkt mij dat we dat al wel uit kunnen sluiten. Aan de andere kant heeft Apple wat de iPhone en iPod Touch betreft een nogal vreemde versienummering waardoor eigenlijk alles mogelijk is.

    Ik denk dat 3.1.1 voor de iPhone uiterst onwaarschijnlijk is, er is niets wat er ook maar op lijkt te wijzen dat het zin heeft om zo’n release te doen.

  21. Ik weet wel een bug in 3.1.1. Als je genius mixes aanzet, dan op de genius knop drukt bij een nummer waar genius niet werkt. Crasht music.app…

    Verder nog niks gevonden :p

  22. Ben ik nu de enige die zoveel ellende heeft met de update naar 3.1?
    – Mijn telefoon gaat nog maar 2 keer over voordat hij naar voicemail gaat
    – Hij blijft na een gesprek hangen op een halfdoorzichtige eindscherm van ‘gesprek beëindigd’
    – Hij is zo traag geworden als mijn schoonmoeder met haar rollator

    Wat een ellende. Ik ben nog steeds verliefd op het apparaat, maar het oplopen van een firmware versie is niet altijd vooruitgang.

  23. Ik vind het vreemd en zeer vervelend voor diegene die het aangaat dat hun Iphone op “tilt” slaat tijdens of na de update 3.1.
    Heb gisteren na eerst even de kat uit boom gekeken te hebben mijn 3GS geüpdate en ik moet zeggen dat dit perfect is gegaan! Zou eigenlijk weleens willen weten waarom het bij de één wel goed gaat en bij de ander niet.

  24. zeker niet de eerste keer.

    touch 1.1.5
    iphone 2.0.0

    iphone 2.2 op een vrijdag
    touch op dag van announcement

  25. Heb ‘m ook, maar batterij is erg snel leeg. Gisteren crashte deze ook tijdens maken van foto’s en was alleen een harde reset de oplossing mijn 3GS weer aan de praat te krijgen.

    Wachten op de fixes -3.1.1- dan maar.

  26. Het viel mij ook al op dat mijn iPod Touch fw 3.1.1 had en mijn iPhone 3.1

    We zullen zien eind september.

  27. 3.1 is niet een geweldige upgrade. Ik heb het idee dat mijn 3G veel trager reageert. :-((

  28. @XIII: weer een beetje jammer dat ze dan Firefox versienummers er neer zetten…toch wel een aardige misser van onze overheid maar goed, die moet je ook niet in de buurt van ict apparatuur laten komen :X

  29. Zou het AR kunnen zijn dat dan komt?

    Ontwikkelaars met een betaald developeraccount kunnen vanaf nu beta 3 van iPhone OS 3.1 downloaden. Daarmee komt de definitieve release (mogelijk in september) steeds dichter bij. Eén van de vernieuwingen daarin zou het openstellen van bepaalde API’s kunnen zijn, waarmee augmented reality-applicaties mogelijk worden. De nieuwe beta komt niet geheel onverwacht: beta 2 loopt namelijk 28 juli (morgen!) af.

  30. Mijn iPhone firmware is 3.1.2 nu vraag ik me af dat er een nieuwere update komt voor iPhone iemand meer info ???

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.