Reacties voor: Kaarten voor Tim Cook op #StartupFestEU nu te bestellen

De kaarten voor de presentatie van Tim Cook in Nederland zijn nu te bestellen. Lees alle details hoe je hierbij aanwezig kunt zijn, zodat je Tim Cook in levenden lijve kunt ontmoeten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Wat een prijs!

  2. 1250 euro!!!!! Zijn ze gek geworden?

  3. Origineel geplaatst door MLVC
    1250 euro!!!!! Zijn ze gek geworden?

    Dit is wat je kunt doen om er 200 euro van te maken:
    1) Download Xcode
    2) Submit een leeg project naar de App Store onder de naam “Flashlight”
    3) Registreer je bij de KvK als VOF
    4) Nu ben je een startup! Je mag erin voor €200!

  4. Ik heb me aangemeld als startup (we hebben een app in de App Store dus in zekere zin kan je ons rekenen als een startup)! Ik ben benieuwd!

    Tip voor anderen die zich aanmelden: je krijgt supersnel antwoord via dat e-mail adres om je aan te melden als startup. Echt NINJA snel. Ik stelde nog een paar vervolgvragen en ik kreeg steeds binnen 10 sec antwoord ofzo. Wow!

  5. Wat een afzetters! Voor €1250 heb je vast nog geen garantie dat je een foto of handtekening hebt…! Ik haal van dat geld wel een gouden MacBook.

  6. Dit soort evenementen zijn altijd zo duur. Als een David Allen in NL langskomt betaal je ook zo 1000 euro

  7. Dit grenst aan ‘legitieme misdaad’.

  8. Idioot, absurd, outrageous. Understatements. Ik schaam me (bij wijze van spreken) om een Apple product te gebruiken.

  9. Ga ik liever toch een keer lunchen met Tim. Oh nee dat kostte $200.000. Wel voor een goed doel, dat dan wel.

  10. Ben blij met mooie Iphone/Ipad van Apple. Maar als je de verhalen leest van error53 en nu die toegangsprijs zou je bijna direct alles wat met Apple te maken heeft gaan boycotten.

  11. Heel vaak lees je hier in de reacties klachten over de prijzen van Apple. Heel begrijpelijk, en de standaard dooddoener van goedpraters – “niemand dwingt je ‘t / ‘m te kopen” – is dan (imho) meestal véél te kort door de bocht: Apple spullen zijn nou eenmaal veel prettiger in ‘t gebruik dan pakweg Andr01d zooi< (geen vooroordeel, maar ervaringsfeit in drievoud), ook al ìs de prijs iha best pittig (understatement 😉)

    Maar in dit geval is diezelfde dooddoener toch net ff meer dan dat. Wat mis je nou helemaal als je niet gaat? Dus aan alle kritikasters hier: “dan ga je toch niet, niemand dwingt je hoor” 😁

    (was getekend: advocaat van de duivel 😉)

  12. Mensen die zeuren over de prijs:

    Het is niet alleen Tim Cook. Voor alleen een Tim Cook presentatie zou ik serieus overwegen 100 euro te betalen, maar niet veel meer. Maar dit is een compleet festival, en Tim Cook is slechts een onderdeel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.