Reacties voor: JVC N-BX3: nachtkastje met ingebouwde iPhone-lader en externe speakers

De N-BX3 van JVC is een nachtkastje, waarmee je tegelijkertijd je iPhone kunt opladen. Twee 30 watt-speakers maken het mogelijk om ook je muziek versterkt af te spelen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 15 reacties

  1. Erg gaaf. Erg duur.

  2. Erg gaaf!

  3. Als de iPhone aangesloten is aan het nachtkastje en deze versterkt de geluiden van de iPhone via ingebouwde speaker dan zal dit vast veel nachtrust geven ! Wie heeft nu niet van die “toffe” vrienden die om 3 uur s’nachts U een sms sturen !

  4. @ Junior – Gauw opgelost, gewoon je telefoon op stil zetten voor je gaat slapen 😉

    Tof idee, wel erg duur. Dan kan ik beter zelf iets moois in elkaar knutselen..

  5. Voor écht gebruikersgemak is het misschien ook handig als de knoppen voor de radio en dergelijke bovenop het nachtkastje zitten i.p.v aan de voorkant. Nu moet je uit je bed hangen 😉

  6. Lekker handig, vooral als de iphone net weer een ander formaat krijgt bij het nieuwe model

  7. Leuk voor vrijgezellen. Want zie je vrouw hier maar eens enthousiast voor te krijgen… (tenzij ze Gonny heet natuurlijk.. ;-)).

  8. Universal dock kopen, in je nachtkastje vrezen, beetje goede speakers achter je bed zetten… Dan heb je een hele mooie oplossing voor 55 120(voor boxen) = 155 euro en een beetje leuk knutselwerk;) als er dan een nieuwe iphone uitkomt kan je gewoon de dock-input verwisselen en je krijt er een afstandsbediening bij.

  9. Er staat externe speakers en vervolgens staat er ingebouwde speakers?

  10. Jerry.W; Ga eerst leren rekenen voordat je nachtkastjes gaat knutselen.

  11. Doet me erg denken aan een Geneva soundsystem. Maar dan de goedkopere, minder mooi afgewerkte versie die geupdate is tot nachtkastje.

  12. Erg chil, Maar wel duur. En past mijn iPhone 3G er wel in?

  13. Dus we passen de vormgeving van alles aan de iphone aan haha. Ook een idee: een dock in de vorm van een auto of een koelkast. The sky is the limit!

  14. Origineel geplaatst door keeswillem
    Erg chil, Maar wel duur. En past mijn iPhone 3G er wel in?

    Als je zoveel kunt uitgeven voor een nachtkastje, dan heb je vast ook nog wel een laatje met wat poen voor een nieuwe iPhone..

  15. Haha ik zie het al voor me de hele wereld aangepast aan de iPhone je bed is oplader met speaker enz. Haha

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.