Reacties voor: JuicePhone: meer doen met de backups van je iPhone (Mac OS X)

JuicePhone stelt je in staat om selectief data uit de iTunes-backup van je iPhone of iPod Touch te halen zoals smsjes, notes, contacten en MP3s die je hebt gedownload.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Is er ook zoiets voor windows??

  2. Is er ook een soort gelijk programma voor windows? 😉

  3. Werkt heel cool! Bedankt voor de tip 🙂

  4. Super handig. Ik vis nog wel eens op de omslachtige manier muziekjes of plaatjes uit programma’s. Hiermee gaat dat een stuk makkelijker denk ik. 🙂

  5. Voor Windows heb ik in het verleden gewerkt met missing sync. Dan kan je ook alles apart terugzetten. Gelukkig ben ik nu over op mac.

  6. Wat gebeurt er eigenlijk als ik de laptop waarmee ik m’n iphone altijd sync zou formatteren? kan ik voordat ik dat doe een backup maken van de gesynchroniseerde data van m’n iphone, zodat ik later ook weer terug kan? En kan ik alle apps die ik heb gekocht, maar momenteel niet heb geïnstalleerd meenemen? En zo ja, waar staat al die data?

  7. Geinig. Soort Time Machine voor de iPhone. Schade, Windows Benutzers, alles ist vorbei!

  8. hm, juist de handige zaken die je noemt kunnen niet… GEEN smsjes, downloads, notes, contacts…
    Alleen de hacker-related dingen zoals Ruben.cc al schrijft kun je – zonder rekening te houden met copyrights e.d. – ‘rippen’. Fijn weer zo’n programma waarmee iedereen er met je artwork vandoor kan…

  9. Origineel geplaatst door Maarten Wolzak
    hm, juist de handige zaken die je noemt kunnen niet… GEEN smsjes, downloads, notes, contacts… Alleen de hacker-related dingen zoals Ruben.cc al schrijft kun je — zonder rekening te houden met copyrights e.d. — ‘rippen’. Fijn weer zo’n programma waarmee iedereen er met je artwork vandoor kan…

    De sql databases uitlezen voor individuele SMSjes zal wel komen, misschien in aparte app.
    Het roept allemaal wel de vraag op hoe secure je data is – niet dus.
    Maar dat is juist de verdienste van deze app. Klasse qua opzet.

  10. Op Windows kun je Backup Extractor gebruiken.

    @Maarten Wolzak: je kunt wel degelijk op deze manier bij bijvoorbeeld je smsjes (in database-vorm) zoals je ook in de bovenstaande Youtube-video kunt zien. Je ‘artwork’ kan überhaupt op iedere iPhone met een jailbreak bekeken en opgeslagen worden, daar heb je geen backup voor nodig. Sterker nog, daar is een screenshot op een standaard iPhone ook voldoende voor.

  11. Is het hierbij dan ook mogelijk om een bepaalde selectie van gegevens weer terug te zetten op je iPhone?
    Bijv. alleen sms’jes terugzetten?

  12. @Thijs: dit kun je doen door het sms.db bestand op je iPhone te overschrijven met de sms.db uit je backup met bijvoorbeeld iPhone Folders, DiskAid, iPhoneExplorer et cetera.

  13. GEWELDIG! Eindelijk kan ik weer bij mijn photo’s (als het goed is?) die ik gemaakt heb met Hipstacam zonder 100 keer te mailen!

  14. Bedankt voor de ontzettend handige tip! Ik heb ‘m meteen gedownload en het werkt perfect! Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, heel handig!

  15. leuk …. heb net mn iphone moeten herstellen en vond geen backup terug dus 2jaar van herinneringen kwijt !! :'(

  16. Origineel geplaatst door Maarten Wolzak
    Alleen de hacker-related dingen zoals Ruben.cc al schrijft kun je — zonder rekening te houden met copyrights e.d. — ‘rippen’. Fijn weer zo’n programma waarmee iedereen er met je artwork vandoor kan…

    Als iemand graag artwork wil rippen heeft ie deze applicatie niet nodig, en sterker nog niet eens een iPhone. Gewoon app kopen, IPA openen in een zipprogramma, uitpakken en klaar. En dat heeft het niks met copyright te maken, want als je in bijvoorbeeld Tap Tap muziek koopt heb je het recht een back-up te maken.

  17. @Sebastiaan:
    huh? Die sla je toch gewoon in je filmrol op?! En dan via iTunes naar je Mac/PC.

  18. iTunes maakt soms nwe backups met een datum-stamp. Soort Time-machine dus.
    Hoe kun je dat initieren.

  19. Ik gebruik op Windows hiervoor al tijden

    MobileSync Browser en\of iBackupBot for iTunes
    Die kunnen dit soort zaken ook.

  20. Is het met deze app wel oke om als backup te gebruiken als je een jailbreak hebt? Want als je namelijk jailbreakt en herstelt dan is het niet verstandig om een backup terug te zetten omdat dit problemen kan veroorzaken, kan ik deze wel gewooon er op zetten na een herstel?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.