Reacties voor: JP Morgan: ‘Vier nieuwe iPhones in 2020, hoge verwachtingen van 5G’

De analisten van JP Morgan kijken alvast naar volgend jaar en verwachten dat Apple vier nieuwe iPhones gaat uitbrengen. Het gaat om drie modellen met OLED-scherm en een goedkoper model.

Reacties: 10 reacties

  1. Doe mij een model met een scherm dat de voorkant beslaat op een toestelgrootte tussen de iPhone 5 en 6 in en ik ben blij.

  2. Er moet meer onderzoek komen naar Analisten.. Want geloof maar dat die van Rosenblatt geld heeft verdiend door het zakken van die Apple aandelen.. vies zooitje

  3. Ben benieuwd. In principe staat mijn iPhone 6 op de nominatie om in 2020 vervangen te worden. Als het een beetje wil, wacht ik wel tot september.

  4. Fijn, zo’n 5G magnetron in je broekzak… 😬

  5. Nieuwe technische vooruitgang is vaak fijn en ook niet tegen te houden. Echter ik heb mijn iPhone alleen nodig voor lezen van een whatsappje, email, nieuwsberichtjes, digitale krant, geldzaken, simpele foto’s en sporadisch, jawel, telefoneren. Dat was al jaren mogelijk. Wat mij betreft ook in toekomst voor mij meer dan voldoende. Voor Apple betekent nieuwe iPhones altijd weer fors hogere prijzen. Ga voor 2020 maar uit van (ver?) boven de 1000 euro. Ik doe daar niet meer aan mee. Ik weiger elk jaar maar weer de exceptionele Apple winsten te sponsoren. Wat ik in verleden wel deed. Heb nu “voor de toekomst” een reserve iPhone 8 plus gekocht (tegen schappelijke prijs) voor geval mijn huidige iPhone definitief uitvalt. Maar ga ook proberen bij afname batterij capaciteit deze te vervangen. Hoop dat ik zo jaren weer verder kan.

  6. Origineel geplaatst door Jip Nauta
    Nieuwe technische vooruitgang is vaak fijn en ook niet tegen te houden. Echter ik heb mijn iPhone alleen nodig voor lezen van een whatsappje, email, nieuwsberichtjes, digitale krant, geldzaken, simpele foto’s en sporadisch, jawel, telefoneren. Dat was al jaren mogelijk. Wat mij betreft ook in toekomst voor mij meer dan voldoende. Voor Apple betekent nieuwe iPhones altijd weer fors hogere prijzen. Ga voor 2020 maar uit van (ver?) boven de 1000 euro. Ik doe daar niet meer aan mee. Ik weiger elk jaar maar weer de exceptionele Apple winsten te sponsoren. Wat ik in verleden wel deed. Heb nu “voor de toekomst” een reserve iPhone 8 plus gekocht (tegen schappelijke prijs) voor geval mijn huidige iPhone definitief uitvalt. Maar ga ook proberen bij afname batterij capaciteit deze te vervangen. Hoop dat ik zo jaren weer verder kan.

    Zelfde verhaal hier. Alleen hou ik het vooralsnog bij m’n iPhone 6.

  7. Waarom moet er ook elk jaar een nieuwe iPhone uitkomen? Begint me best te irriteren. Volgens mij interesseert het veel mensen ook niet meer zo.
    De iPhone 11 gaat idd niet spannend worden. (Een 10ss)

    iOS 13 gaat alleen maar echt volledig ondersteund worden vanaf de A12 processor. Alles daaronder mist features.Daar sta je dan met je iPhone X “The most advanced iPhone ever” My ass! En nu klagen ze bij Apple dat ze minder verkopen! Mensen vertrouwen het niet meer.

  8. Origineel geplaatst door Marc
    Waarom moet er ook elk jaar een nieuwe iPhone uitkomen? Begint me best te irriteren. Volgens mij interesseert het veel mensen ook niet meer zo.

    De iPhone 11 gaat idd niet spannend worden. (Een 10ss)

    iOS 13 gaat alleen maar echt volledig ondersteund worden vanaf de A12 processor. Alles daaronder mist features.Daar sta je dan met je iPhone X “The most advanced iPhone ever” My ass! En nu klagen ze bij Apple dat ze minder verkopen! Mensen vertrouwen het niet meer.

    Ze zeggen toch altijd heel slim: “most advanced iphone yet”

  9. Onderzoek even wat voor negatieve effecten 5G heeft.

  10. 5G, consument heeft er naar mijn idee nog weinig aan of je moet een echte power user zijn. Maar met filmpje kijken en Spotify luisteren heb ik nog nooit problemen gehad met 4G. Dus een leuke nieuwe “feature” voor fabrikanten, providers en data verzamelaars, die wrijven in hun handjes…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.