Reacties voor: Joystickers: afneembare schermknoppen voor iPhone-games

De Joystickers zijn knoppen die je op het scherm kunt plakken. Je kunt er makkelijk games mee spelen, omdat je fysiek voelbare knoppen hebt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Geef mij maar de Fling Controller, dat is een veel beter uitgewerkt concept. (Nu al voor iPad te krijgen en in ontwikkeling voor iPhone). Dat is veel meer dan alleen een knopje, en voor minder geld.

  2. Dit is toch niet nieuw? Ik kan me herinneren dat ik zoiets 1 à 1,5 jaar geleden ook heb gelezen. Volgens mij zelfs hier op IPC maar daar ben ik niet helemaal zeker van.

    Destijds vond ik het trouwens ook al nix. :-s

  3. die opplakknoppen zijn zowiezo allemaal onzin,

    je hebt toch je touchscreen?

  4. Als je zo graag iets nieuws uitbrengt moet je eerst zorgen dat je geld hebt. Voor iets dat nog niet bewezen is kun je moeielijk geld vragen aan mensen die niet weten of het het waard is!

  5. 30 dollar.. Nou al wordt het nix, ga ik er echt niet om huilen. En @Remon: Je snapt er dus blijkbaar niks van, een toets drukken heeft altijd een fijnere feedback dan een vlak scherm omdat een scherm geen direct signaal kan geven dat je echt gedrukt hebt. En nee, een tril functie is absoluut niet het zelfde als een echte knop. Zeker met games is dat een gigantisch verschill.

  6. -.- mensen kopen juist een touchscreen omdat ze geen knopjes willen of gwn mooi vinden maarjah waarom zou je knopjes op een touchscreen plakken dan heb je er toch nix meer aan -.- oke dat moest er even uit.

  7. @Ulkunah: … Ik wou ook touch screen en heb alle iphones sinds de eerste al gehad. En toch vind ik gamen er niet alles op, want ik mis knoppen 🙂
    Racegames zijn gewoon veel aangenamer met knoppen. Bewegen om te racen is al helemaal onhandig 🙂

  8. Ik heb wel interesse in die knopdingen, ( wat een woord(: ) joystickjes.. maar die kwast heb ik niet nodig. Heb er 15 euro voor over voor 4 van die dingen….

    @ulkuhan je kan ze er zo weer afhalen….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.