Reacties voor: JouwZoekmachine voor iPad is een geschikte zoekmachine voor jonge kinderen

JouwZoekmachine is een nieuwe app die ervoor zorgt dat kinderen alleen geschikte content te zien krijgen als ze het internet afspeuren. Ook past de app de resultaten aan op basis van leesniveau en voeg je met een in-app aankoop Van Dale-woordenboeken toe.

Reacties: 5 reacties

  1. Waarom zou je überhaupt een zoek machine buiten je web browser willen?

  2. Dus even oogstmachine voor data waar kinderen naar zoeken. Informatie en trends bij kinderen verzamelen om deze te verkopen aan derden.
    Smerige praktijken, ver vandaan blijven dus.

  3. Bij het lezen van ‘wel registeren met een mailadres en wachtwoord en in de privacyvoorwaarden van WizeNoze wordt gemeld dat jouw gegevens aan derden verstrekt kunnen worden om je de dienst aan te bieden‘ haak ik af. Sorry. En dat voor betaalde app (dat ene in-app tel ik mee, die zou nuttig zijn). Erg jammer, want dit was voor ons gezin wel handig geweest.

  4. Alsof kinderen zelf niet Google kunnen vinden.

  5. @Sandra: Ik kan je verzekeren dat we de emailadressen niet voor commerciële doeleinden gebruiken. We zijn juist heel voorzichtig met de privacy van de gebruikers, want inderdaad het gaat om kinderen. Wij en Van Dale hebben de adressen nodig om updates met gebruikers te communiceren. We hebben plannen om in de toekomst nog meer educatieve tools te gaan toevoegen. Daarvan zullen we gebruikers van op de hoogte stellen. Dat is het. We verzamelen geen gegevens voor anderen.

    Fabienne van Dillen, WizeNoze

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.