Reacties voor: Jony Ive gaat Apple’s designteams weer aansturen

Apple's Jony Ive gaat zich weer volledig bezighouden met design, na een meer bestuurlijke rol. Ive gaat de dagelijkse leiding van de designteams van Apple weer dagelijks aansturen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. hehe.. dan gaat het hopelijk eindelijk weer de goede kant op..

  2. Dit gaat veel oplossen mogelijk

  3. D’r is in ieder geval weer duidelijkheid over de verantwoordelijkheden.

  4. Dat gaat niets veranderen. Denken jullie nu echt dat er een design wordt gemaakt en in productie zonder toestemming van Ivy de afgelopen tijd?

  5. Origineel geplaatst door Fgeer
    Dat gaat niets veranderen. Denken jullie nu echt dat er een design wordt gemaakt en in productie zonder toestemming van Ivy de afgelopen tijd?

    Er gaat zeker wat veranderen. Op softwaregebied zeker. Ive is gewoon een design guru. Als hij er niet dagelijks bij stond kan het team ook geen gebruikmaken van zijn expertise.

    Stel je voor:
    Als jij een schilderij aan het maken bent. En in het laatste proces stuur je dit door naar ive voor nog wat pointers.. die krijg je en verwerk je.

    Of

    Ive staat naast je vanaf het begin.

    Dit zijn twee totaal andere schilderijen aan het einde hoor.

    Dus ja. Ik geloof dat we verandering gaan zien. Zeker op software niveau van de iPhone X. Daar heeft hij een geweldige visie op die hij nu kan gaan uitvoeren. Dit is pas het begin van de X zoals de iphone 2g begon en bij de x eindigde. Ik denk zelfs dat we over 10 jaar geen smartphone meer hebben trouwens. Dus dit worden geweldige technologische jaren vol innovatie. Ik ben benieuwd hoe sterk Apple hier een rol in gaat spelen.

    misschien dat iCulture een onderzoek kan wagen? Waar ik het over heb is dat de telefoons over 2-3 jaar een true bezel less display zullen hebben. Samsug zal waarschijnlijk het spit afbijten met hun Galaxy serie. Punt van het verhaal is. Dat hierdoor alle telefoons er van de voorkant het zelfde uit zien. En alleen het OS anders zal zijn. Bijzondere toekomst om over na te denken. Maar hierdoor geloof ik dat ios… een enorme make over gaat krijgen. Om zich te distantiëren van de competitie.

  6. Hoog tijd dat Ive terug aan het werk gaat met design. Ook in de software. Bijvoorbeeld die loeigrote lelijke koppen in Apple Music eruit slopen en het lettertype daarvan veranderen. En nog veel meer.

  7. Goed nieuws inderdaad! Ik heb echt bewondering voor het talent van deze man.

  8. Niets mis met het opladen van de Pencil. Tijdens gesprek/vergadering even opladen en geen extra accessoire nodig. Vooral super praktisch bedacht!!

  9. Fijn dat hij weer terugkeert naar waar hij uniek in is. Dit zal Apple weer een boost geven als het gaat om unieke en vooruitstrevende designs van hun eindproducten. Welkom terug!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.