Reacties voor: Dit alledaagse product zou Jony Ive willen ontwerpen

Jony Ive heeft iconische Apple-producten ontworpen, maar als hij zou mogen kiezen is er één ding dat hij nog eens wil ontwerpen: een alledaags voorwerp.

Reacties: 8 reacties

  1. Leuk verhaal.
    De bij behorende foto lijkt wel bewerkt…. maar dat mag de pret niet drukken

  2. Altijd al een eng mannetje gevonden die ive.. is erg vol van zichzelf.. nooit een pompje als deze gezien waarschijnlijk..? Ideaal..

  3. Leuk dat hij zich ook van een andere ontwerp kant laat zien

  4. Origineel geplaatst door Chef
    Altijd al een eng mannetje gevonden die ive.. is erg vol van zichzelf.. nooit een pompje als deze gezien waarschijnlijk..? Ideaal..

    Bah.

  5. Origineel geplaatst door Chef
    Altijd al een eng mannetje gevonden die ive.. is erg vol van zichzelf.. nooit een pompje als deze gezien waarschijnlijk..? Ideaal..

    Waarom nou een eng mannetje, het is gewoon een goed uitziende geniale ontwerper. kennelijk heb je moeite met zijn succes. Lekker Nerlands!

  6. Wat een leuke job heeft die man toch, elke dag je ding doen door creatief bezig te zijn en dingen te ontwerpen. Had ik ook maar product design gestudeerd!

  7. Ik vond het altijd een heel bevlogen en inspirerende man, die prachtige dingen voor Apple heeft ontworpen, maar het lijkt wel alsof hij al een paar jaar niks meer doet. Heeft hij niks beters te doen dan te denken aan een zeeppompje of is hij met pensioen?! 😷

  8. @Dromedaris: Dat moet je ook maar net kunnen hoor. Design kan, in sommige gevallen, je creativiteit ook geheel drainen en blokkeren. Voor sommigen ligt het er heel erg aan hoeveel vrijheid ze krijgen in hun ontwerpen. De eisen kunnen soms nogal verstikkend zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.