Reacties voor: Jonathan Ive kan geen aanspraak maken op domeinnaam

Jonathan Ive kan geen aanspraak maken op de domeinnaam jonathanive.com en nog 3 andere domeinnamen, die in handen zijn van een Brit.

Reacties: 16 reacties

  1. I <3 Jonathan Ive 😛

  2. Leuke foto:)

  3. Net de cover van Prison Break 7 haha

  4. jonathanive.com is in 2004 al aangevraagd, maar als Apple in 2008 het als een merk deponeert, dan kunnen ze het domeinnaam opeisen? Vreemde gang van zaken…

  5. @ Remco: vroeg mij exact hetzelfde af. Merkenrecht-specialist anybody? Hoewel een listigheid van die Brit, was hij toch gewoon het eerst? iPhone is (toch?) ook een merkennaam, waarom hebben ze daar dan doodleuk 1000K voor neergeteld? Tegenstrijdige premissen als je het mij vraagt, of zit het anders?

  6. okeee, rare situatie? als dit uit komt, ga ik mijn naam ook als merk uitnoemen en kan ik alles (niet letterlijk alles) opeizen wat mijn naam heeft?

  7. epeizen wordt sowieso vrij lastig.

    Bovendien zijn namen, voor zover ik weet, generiek en dus niet te deponeren, maar hier zullen ongetwijfeld uitzonderingen voor zijn.

  8. iphone.com was in handen van linksys volgens mij. Apple en Linksys hebben toen een deal gesloten over de merknaam en waarschijnlijk ook over de domeinnaam.

  9. smartass Harry 🙂

  10. Origineel geplaatst door Sander Janssen
    Net de cover van Prison Break 7 haha

    Lol, Nice 😀

  11. raar dat Jonathan Ive wel een domein naam krijgt, maar als ik zoek naar stevejobs.com dat ik dan naar google word gestuurd!?

  12. @Bouke: misschien ff registreren dan en ook 4 ton eisen? :p

  13. stevejobs.com is gewoon bezet hoor 😛

  14. Nee hoor, als je eerder het domeinnaam hebt geregistreerd (bij mij .biz) en een groot Amerikaans bedrijf heeft handelsmerk een half jaar aangevraagd dan hoef je niet je domeinnaam over te dragen.

    Het domeinnaam was bij ook mijn bedrijfsnaam (sinds 2000) en zij gebruikten het als productnaam.

  15. 400.000 Dollar is ook echt zo’n prijs die je van Apple zou kunnen verlangen. 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.