Reacties voor: John McAfee wil gratis ‘veilige’ chatapp voor iOS uitbrengen

Antiviruspionier John McAfee komt over enkele weken met de nieuwe gratis chatapplicatie Chadder, die berichten veilig zou versturen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Klinkt goed, maar hoop dat het werkt, meeste mensen blijven toch op whatsapp. Als voorbeeld telgram ken bijna geen mensen die het vast gebruiken..

  2. Hemlis heeft ons gewoon opgelicht. Vreselijk geldbelust mannetje is dat geworden die Peter, bah

  3. Dat wordt dan de zoveelste. Ik ben benieuwd of de naam McAfee deze app wel groot kan maken naast Whatsapp. Telegram leek het even in zich te hebben, maar de belangstelling is weer aardig afgezakt.

    Overigens vind ik een groot voordeel van Telegram tov. Whatsapp dat het ook zonder truukjes op een iPad of desktop werkt. Een nadeel van Telegram is dan weer dat het op Android enorm veel geheugen en resources vreet, een Android toestel schijnt in no time totaal vol te lopen zodat andere apps ook niet meer werken. Naar mijn mening is dat overigens meer een fout van Android dan van Telegram, maar daar gaat het hier niet over.

    Ik hou de app in ieder geval in de gaten, want ik ben niet gelukkig met Whatsapp en heb geen Fb dus ook geen Fb Messenger.

  4. Alhoewel McAfee daadwerkelijk McAfee heeft gesticht heeft hij er weinig mee te maken (hij heeft het na 2 jaar verkocht). De gast is een ware nutjob. Hij wordt nog steeds gezocht voor ondervraging naar een moord in Belize.

    Voor wie nadenkt om zijn software te gaan installeren moet deze video maar eens kijken (ja, hij is het echt)

  5. @Dycell: ging ik ook aanhalen, hehe 🙂

  6. Wij gebruiken Threema en Telegram. Die werken allebei snel en goed. In Threema heb ik het meeste vertrouwen en het voordeel van Telegram is dat het een desktop versie heeft.
    Een vriend heeft nog geen smartphone, maar wel een ipad. Threema werkt op zijn ipad via zijn gewone telefoonnummer!
    Ik begrijp niet waarom het zo lang duurt voordat Hemlis er is. Ze beloven heel wat, maar in feite zijn ze te laat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.