Reacties voor: Jobs-voorpremière met iCulture: filmzaal bomvol Apple-fans

iCulture blikt nog even terug op de voorpremière van Jobs, de nieuwe speelfilm waarin Ashton Kutcher de rol van Steve Jobs vertolkt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Ik was er bij, ik vond het een hele leuke film. Zelf heb ik ook de biografie gelezen dus veel kwam me al bekent voor. Dank jullie wel dat ik er bij mocht zijn!!

  2. Ik vond het erg tof en leuk ook om de foto’s te zien! Lekker bijgepraat met mede Appleliefhebbers en de film was ontzettend tof! Thanks iCulture.

  3. Hoewel het geen klassieker is/wordt, heb ik toch behoorlijk genoten van deze film.

    Bedankt voor het organiseren!

  4. Ik was er helaas niet bij, was er wel graag bij geweest! Misschien bij een volgend evenement meer geluk 🙂

  5. Als ik dit zo lees,…jammer dat ik er niet bij was. Echt heel leuk initiatief.

  6. Leuke film met een hoop herkenbare gebeurtenissen uit de tijd dat ik ook voor Apple werkte.
    Het wachten is nu op Jobs 2, het iOS tijdperk… 😉

  7. Heel leuk initiatief, iCulture!

    Jammer dat de film niet echt klopt, volgens Wozniak. Dus tja, waarschijnlijk een vermakelijke film die met een korreltje zout genomen moet worden.

    Wozniak Says `Lot of Things Wrong’ With Jobs Movie

  8. Nogmaals heel erg bedankt voor de kans en organisatie!

    Origineel geplaatst door Richard van Zon:
    Jammer dat de film niet echt klopt, volgens Wozniak. Dus tja, waarschijnlijk een vermakelijke film die met een korreltje zout genomen moet worden.

    Tja, Woz heeft er wel financieel belang bij om deze film negatief af te schilderen.

  9. Jammer dat ik niet erbij kon zijn, maar toch erg leuk om om deze artikel te lezen.

  10. @Bubbly: Ja, blijft lastig.

  11. Ik baal wel dat ik andere verplichtingen had. Was er graag voor naar A’dam gereisd.
    Maar goed, nu heb ik nog een film op het ‘to see’ lijstje staan..

  12. Ik heb erg genoten van deze uitnodiging. Na een lange rit vanuit Goes (Zeeland) vond ik het leuk om een “intiem” evenemt als deze mee te maken. Ik was nog nooit op deze locatie (Ketelhuis) geweest.
    De film is voor de “geeks” onder ons wel leuk. Oude hardware die je her en der in de film zag. Het verhaal zelf vond ik niet zo heel erg over Jobs gaan, maar meer over Apple. Dit vond ik wel jammer.
    Na het applaus van de film ben ik beneden nog een drankje gaan doen en toen met vrienden het centrum van Amsterdam ingegaan.

  13. Ik was er niet, had me ook niet aangemeld, maar zo te zien is het een geslaagd evenement geweest.
    Nèt even weer wat extra’s, mooi waark iPC!

  14. Ik vond het erg leuk om er bij te zijn! Helaas moest ik meteen na de film weg, maar had aan het begin wel foto’s genomen. Gelukkig kon iPhoneclub daar wat mee. 😀

  15. Ik vond de film helemaal super! Al was er veel van het verhaal samengevat, de film was toch nog best een lange zit (niet dat dat erg was!) het verhaal was goed te begrijpen (voor iemand die het grotendeels kent) en het acteerwerk was super, al waren sommigen (zoals mike) duidelijke Amerikaanse acteurs. Al met al was het event helemaal de moeite waarom om vanuit Zwolle naar Adam te komen. iPhoneclub bedankt!

  16. Net als Geert vind ik het trouwens opmerkelijk dat Pixar niet terug kwam in de film. En het loopje werd idd een beetje een parodie 😉 Verder heb ik zeker genoten van de film!

  17. Ik was er ook bij en wil via deze weg het iCulture-team bedanken voor een hele mooie ervaring. Heel bijzonder om als één van de eersten deze film te mogen zien.
    De film zelf vond ik toch wel wat tegenvallen. Het verhaal viel wat tegen en de film stopt eigenlijk waar het echte succes nog moet beginnen. Het zal geen kaskraker worden, maar voor de Apple-/Jobs-fans toch leuk om te zien.
    Nogmaals heel erg bedankt! En dit soort evenementen zijn voor herhaling vatbaar.

  18. Ik vond het geweldig om hier bij te mogen zijn! Dankjewel iPC!! En idd leuk om gezichten te zien maakt het net allemaal persoonlijker!

  19. Ik ben gister naar Pathé sneak preview geweest en daar werd hij ook gedraaid en te gekke film

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.