Reacties voor: Jimmy Iovine ontkent dat hij vertrekt bij Apple

Jimmy Iovine zou plannen hebben om Apple Music in augustus 2018 te verlaten, op het moment dat zijn aandelenplan afloopt. Zelf ontkent hij dat hij bij Apple gaat vertrekken.
Lees het complete artikel → Jimmy Iovine ontkent dat hij vertrekt bij Apple
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Het nadeel van streamings diensten, niet alle muziek is beschikbaar.
    De genres en muzieknummers die ik luister (veelal onbekende muziek) heb ik altijd met de hand in iTunes verwerkt.
    Probeer nu een paar weken Spotify (family). Het werkt echt prima! Alleen blijft het struikelblok dat ik niet ALLES kan vinden.

    (Misschien dat er een optie of mogelijkheid is om muziek toe te voegen of een app waarmee ik alles van spotify en de apple muziek app kan afspelen? Nog niet uitgezocht, maar een gouden tip is altijd welkom)

  2. @Davey: waarom gebruik je dan geen Apple music in plaats van spotify? Dan kun je via dezelfde app ook muziek kopen uit iTunes en afspelen samen met de gestreamde muziek uit dezelfde app toch?

  3. Klopt. En dan kun je ook nog eens al de muziek die op je computer staat benaderen via iTunes match. Je hebt dan dus drie muziekbronnen in één app, Apple music, iTunes match en gekochte muziek uit de iTunes store.

  4. Origineel geplaatst door Nico
    @Davey: waarom gebruik je dan geen Apple music in plaats van spotify? Dan kun je via dezelfde app ook muziek kopen uit iTunes en afspelen samen met de gestreamde muziek uit dezelfde app toch?

    Sterker nog, je kunt je eigen muziek (uit verschillende bronnen) uploaden met Musicmatch. Heb ik zelf al een tijd niet meer gedaan, mijn muzieksmaak is niet zo obscuur… 😏

  5. Dat is precies waarom ik Apple Music gebruik altijd je eigen muziek bij de hand. Je kunt tot 100.000 track uploaden en files van maximaal 2 uur. Ideaal om bijvoorbeeld DJ sets te kunnen toevoegen. Enige dat je hoeft te doen is ze in iTunes toe te voegen en je bibliotheek te syncen. Daarna kun je ze op al je devices afspelen

  6. Veel van de muziek die ik luister is helemaal niet te vinden op Spotify of Apple Music. Van veel nummers heb ik speciale versies geüpload van bijzondere CD’s. Één keer had ik per ongeluk iCloud aanstaan bij Apple Music en werden álle bijzondere versies van nummers in no-time vervangen door de ‘gewone’ versies. Apple Music is erg leuk om muziek te luisteren die je niet wilt kopen. Maar mijn meest favoriete nummers staan er niet op.

  7. Goed dat Jimmy Lovine nog even blijft. Ben zelf best tevreden over Apple Music. Er zaten helaas in eerdere versies irritante bugs in die vooral met offline syncen vaak problemen gaven. In IOS 11 ben ik die gelukkig nog niet tegen gekomen.

    30 miljoen abonnees is trouwens behoorlijk netjes. Spotify mag dan trots zijn op hun 70 miljoen maar 30 is bijna al de helft daarvan! Terwijl Spotify veel langer al bestaat.

    Wat ik wel mis bij Apple music is een web-client om te streamen. ITunes is onder MacOS prima. Maar onder windows nog steeds bagger. Apple zou er goed aan doen om iTunes te blijven verbeteren. De beslissing om apps niet meer te syncen via iTunes is al een goede stap, maar er mag nog meer verbeterd worden. iTunes moet lichter en stabieler worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.