Reacties voor: Jetstar schaft honderden iPads aan voor vliegpassagiers

Jetstar, een budgetmaatschappij, gaat voor 10 Australische dollars iPads uitlenen aan passagiers in vliegtuigen. Ze kunnen muziek luisteren, films kijken en boeken lezen, maar niet internetten.

Reacties: 11 reacties

  1. Hhmm, lijkt me wel chill tijdens het vliegen. Denk dat als je hem op vliegtuig zet dat de ipad wel gewoon mag?

  2. Ik heb de ipad ook in het vliegtuig gebruikt om videopodcast te bekijken en spelletjes te spelen.
    Ook mijn kinderen hebben ‘m veel gebruikt onderweg.
    Ideaal formaat om op schoot of schuin op je tafeltje te zetten.
    Stewardes(sen) vonden het prachtig en handzaam formaat.
    Alleen effe de wifi uitgezet!
    Ook past de ipad gemakkelijk in handbagge.

  3. Hmm mischien dat iemand mij hierop kan antwoorden, kan ik mijn iphone in het vliegtuig gebruiken wanner ik hem op vliegtuig-modus zet? Mvg,

  4. @xXbijvanckXx:

    Geen probleem om je iPhone in vliegtuig modes te gebruiken, doe is zelf ook heel regelmatig. Alleen raadzaam om je addaptor mee te nemen, om steeds meer vluchten heb je een stopkontact onder je stoel.

  5. Origineel geplaatst door xXbijvanckXx
    Hmm mischien dat iemand mij hierop kan antwoorden, kan ik mijn iphone in het vliegtuig gebruiken wanner ik hem op vliegtuig-modus zet? Mvg,

    Heet het daarom misschien ook vliegtuig-modus 😉

  6. Origineel geplaatst door R.J. van kuppeveld
    @xXbijvanckXx:Geen probleem om je iPhone in vliegtuig modes te gebruiken, doe is zelf ook heel regelmatig. Alleen raadzaam om je addaptor mee te nemen, om steeds meer vluchten heb je een stopkontact onder je stoel.

    Origineel geplaatst door xXbijvanckXx
    Hmm mischien dat iemand mij hierop kan antwoorden, kan ik mijn iphone in het vliegtuig gebruiken wanner ik hem op vliegtuig-modus zet? Mvg,

    Als ik via Ryanair of Easyjet vlieg wordt er omgeroepen om alle smartphones, inclusief de Blackberry en iPhone, uit te zetten. Is dit bij andere maatschappijen dan anders?

  7. Je mag een telefoon/ipad met vliegtuig functie gebruiken tijdens alle vluchten.
    Je mag hem alleen NIET gebruiken tijdens het opstijgen en aanvliegen/landen. Dan vragen ze of je je apparaat weg wilt stoppen.
    Officieel mag je dan niet eens de krant lezen bijvoorbeeld.

  8. Ik ben een keer perongeluk gebeld tijdens het landen 😀 . Was vergeten de vliegtuig modus te activeren 😛 . Niets gebeurd overigens 😛 .

  9. Hoezo hebben maatschappijen wel wat uit te leggen?? Bij diverse maatschappijen is als je boven vaste land van Amerika vliegt wifi aanwezig waarmee je dan dus gewoon volledig internet hebt tijdens je vlucht. Allen niet tijdens landen en opstijgen.

  10. Die keren dat ik gevlogen heb, werd er gevraagd of ALLE apparaten die kunnen verzenden en ontvangen gedurende de HELE vlucht uitgeschakeld worden. En na het opstijgen mogen er wel andere elektronische apparaten worden ingschakeld. Zelfs een keer werd gevraagd of mensen met de iphones hun “zogenaamde” vliegmode willen uitschakelen:)

  11. Telefoons (dus ook iPhone) mag je ook NIET na opstijgen op vliegtuigmodus hebben. Ik ben zovaak gewaarschuwd door een steward, ookal zei ik dat het op vliegtuigmodus staat, het moest helemaal uit. Daarom zeg ik nu dat het een iPod is en daar trappen ze ook in en dat mag dan weer wel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.