Reacties voor: Jesse Jackson Jr: ‘iPad zorgt voor werkloosheid in VS’

Volgens Republikein Jesse Jackson Jr. veroorzaakt de iPad werkloosheid in de VS. Omdat mensen boeken en tijdschriften op de iPad lezen zijn boekwinkels, kiosken, bibliotheken en uitgevers niet meer nodig.

Reacties: 19 reacties

  1. And this way America should not be allowed to own nuclear weapons due to being retarded..

  2. Zullen we dan ook maar weer per boot naar de USA reizen? En de was schrobben aan den kant van den rivier? Per fiets naar het werk? En iedere zondag in het zwart te kerke…

  3. welkom in de wondere wereld van vooruitgang door techniek.

    Een beetje simpele uitspraak zeg,
    we mogen geen email versturen omdat de postbedrijven dan geen werk meer hebben, we mogen niet meer via het internet aankopen doen anders moeten de winkels sluiten.

    Gelukkig denken de meeste mensen er anders over.

  4. Hij heeft natuurlijk wel gelijk dat de iPad er mede voor zal zorgen dat een deel van de boekwinkels zal gaan sluiten en zodoende werkloosheid in die branche zal veroorzaken. Maar goed, zo is dat met zoveel uitvindingen. Het aantal hoefsmeden is ook drastisch achteruit gegaan na de introductie van de auto. Alles is een kwestie van omscholen en bijscholen. Degenen die minder snel werkeloos zullen worden zijn degenen die zich niet op één ding focussen en makkelijk kunnen switchen van baan.

  5. Waarom komt hij er nu pas mee?
    En dan alleen over de iPad?
    Volgens een aantal pundits is het juist de Kindle die veel meer boeken verkoopt dan iBooks, dus het lijkt mij dat er daarover al veel eerder geklaagd zou moeten zijn?

    En over het feit dat de iPad uit China komt, de USA was toch een vrije markt economie? Dan moet je dat dus niet erg vinden!

  6. Dit zal ook wel de laatste keer zijn dat we hem voor het congres zien spreken 🙂

    en zoals alle Amerikanen zijn die weer bezig met protectionisme 😕
    ikke, ikke, ikke bah !

  7. Zou hij er ook schande van spreken dat z’n filmpje op youtube staat en niet zoals het hoort via VHS-videobanden wordt verspreid?

  8. En omgekeerd zouden er zonder iPad niet (zoveel) banen voor programmeurs, designers etc. zijn die al de techniek en apps voor de iPad moeten verzorgen…

    Origineel geplaatst door alchemist
    Hij heeft natuurlijk wel gelijk dat de iPad er mede voor zal zorgen dat een deel van de boekwinkels zal gaan sluiten en zodoende werkloosheid in die branche zal veroorzaken. Maar goed, zo is dat met zoveel uitvindingen. Het aantal hoefsmeden is ook drastisch achteruit gegaan na de introductie van de auto. Alles is een kwestie van omscholen en bijscholen. Degenen die minder snel werkeloos zullen worden zijn degenen die zich niet op één ding focussen en makkelijk kunnen switchen van baan.

  9. Wat een geestelijk-nog-steeds-1960-denkende-flapdrol. Hopelijk heeft ie genoten van z’n 5 minuten fame.

  10. Misschien moet hij dan meteen vragen waarom het in China geproduceerd wordt en niet in de VS… en dan wel wat met die uitkomst gaan doen….. en dan niet over paar weken weer klagen.

    De keer zijde laat hij dan inderdaad wel weer achterwegen want er zijn nu veel meer programmeurs etc. majaaaaaaaa typisch vs zullen we maar zeggen.

  11. Deze meneer is gewoon betoeterd natuurlijk. Zo’n beetje alles wordt uitbesteedt aan China en daar plukken we negen van de tien keer gewoon de vruchten van. Het is niks nieuws, Jesse heeft alleen de verdubbeling aan media-aandacht bij gebruik van het woordje ‘iPad’ ontdekt.

    Treurige aandachtszoeker.

  12. Gelukkig hebben we niet teveel geluisterd naar mensen zoals hij, anders hadden we nog op de paard en wagen gezeten. De wereld verandert constant. Deal with itl

  13. volgens mij zat deze man op ZIJN eigen ipad een boekje te lezen in zijn gigantische huis die hij heeft gekocht van de tax van onder andere de werkloze amerikanen en dacht he shit made in China, want op de doos staat volgens mij ook dat hij geassembleert word in californie ?
    als je dan toch echt niks te doen hebt en je 5 minutes of fame nodig hebt waarom dan niet lekker op je eigen ipad een app maken voor werkloosheid.

  14. Dit is gewoon politiek. Niet meer niet minder.

  15. Er zijn natuurlijk ook voordelen. Als er minder vraag naar boeken is, zou dat beter zijn voor het milieu want dan hoeven er weer minder bomen gekapt te worden!

  16. wel duidelijk dat deze heer teert op de naam van Pa en de visie en het verstand niet heeft meegekregen.

  17. Dit staat hier ook alleen maar om reacties op gang te krijgen volgens mij. Goed gelukt dus…
    …Alleen totaal oninteressant nieuws verder.

  18. Origineel geplaatst door Lexie
    Dit staat hier ook alleen maar om reacties op gang te krijgen volgens mij. Goed gelukt dus… …Alleen totaal oninteressant nieuws verder.

    Uhm, oninteressant? Deze man zit wel in de Senaat in Amerika, het is dus niet de eerste de beste die dit zegt. Dit zou dus zomaar de opmaat voor protectionistische maatregelen kunnen zijn, om maar eens wat te noemen..

    Het zou wel een klapper zijn als dit met een iPad was gefilmd trouwens 🙂

  19. Origineel geplaatst door Norman Kors
    …want op de doos staat volgens mij ook dat hij geassembleert word in californie?

    Nee, precies het omgekeerde; ONTWORPEN in Californie, maar geassembleerd in China.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.