Reacties voor: Jawbone kondigt goedkope Up2 en Up4 met betaalfunctie aan

Jawbone heeft twee nieuwe fitnesstrackers aangekondigd. De Jawbone Up2 is goedkoper dan andere armbanden en de Jawbone Up4 bevat een betaalfunctie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Up3 is niet eens uit !

  2. ik zit nog steeds te wachten op de UP3 die komt ook maar niet…. Dus laten we die eerst hier hebben en dan eens praten over de UP4 🙂

  3. Allemaal heel leuk maar die Up3 is al in November gepresenteerd en is er nog niet.

    natuurlijk leuk nog meer versies maar waar blijft die Up3 die ik al een hele tijd gepre-orderd heb! :'(

  4. Toch raar dat ik al maanden een pre order heb voor de UP3 en daarvan de functie waterdicht tot en met 10 meter plots niet haalbaar was en daardoor is verwijderd. En dan is hij zelfs nog maar spatwaterdicht dus je mag ermee zweten (leuk voor een fitnesstracker….zucht).

    En dan krijgen we nu dus de UP2 die kleiner is dan UP24 en het voordeel daarvan is….uhmm? En krijgen we een duurdere UP4 met NFC voor betalingen.

    Laat ik jullie even vertellen dat het bedrijf Jawbone onwijs slecht communiceert met zijn klanten en niet vriendelijk is en behoorlijk laks en niet open zijn. Dan ga ik echt mijn betalingen niet door Jawbone zijn NFC fitnesstracker laten gaan. Misschien dat ze het niet kunnen zien maar laat Jawbone eerst maar eens zijn vaste klanten beter leren te waarderen.

    Weet iemand een leuke fitnesstracker die wel waterdicht is zodat ik ermee kan gaan zwemmen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.