Reacties voor: Jawbone kondigt activiteitentrackers Up3 en Up Move aan

Jawbone heeft De Up3 en Up Move aangekondigd: twee nieuwe activiteitentrackers. De Up3 volgt de Up24 op, terwijl de Up Move goedkoper met een langere batterijduur is.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Gister net de UP 24 aangeschaft….nu alweer een oud model!!!

  2. Origineel geplaatst door Ferry
    Gister net de UP 24 aangeschaft….nu alweer een oud model!!!

    Stuur je ‘m toch terug?

  3. Ik heb na veel wikken en wegen in april de up24 aangeschaft. De eerste up had het imago dat deze nog veel kuren bevatte en ik had gehoopt dat deze bij de up24 verholpen waren. Niks was minder waar, ik ben intussen alweer toe aan mijn 3e up24 bandje. Ik gok dat de up3 gewoon dezelfde kuren blijft houden en het hoge prijskaartje dus niet waard is.

  4. Echt heel veel plezier beleefd met de Up en daarna de Up24 gekocht in januarie. Maar deze UP3 ga ik zeker te weten kopen en ik hoop echt dat hij direct te verkrijgen is dit jaar in Nederland. Jammer dat ze dat niet gelijk erbij vermelden.

  5. Ik heb al maanden de UP24 en deze bevalt prima. Ik twijfelde of ik ‘m zou aanschaffen na er veel negatieve verhalen over gelezen te hebben, maar ik heb er geen enkel probleem mee gehad. Als de UP3 maanden voor de Apple Watch in de winkel ligt dan koop ‘m zeker, anders wordt het toch de Apple.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.