Reacties voor: Japanse metroreizigers verbergen iPad in een krant

Om ongewenste aandacht voor je iPad te voorkomen hebben Japanse metroreizigers is slims verzonnen: wikkel je iPad in een krant.

Reacties: 9 reacties

  1. Hoezo moeilijk doen je kan ook gewoon een case in de vorm van een boek kopen dat beschermt veel beter en is nog eens mooier ook

  2. [Word je aan de kant geduwd dan is je iPad ook meteen beschermd tegen stoten en vallen.]

    Leuk verzonnen !

    hij hoeft waarschijnlijk de iPad niet een vast te houden, hij kan deze gewoon klemmen tussen de andere passagiers in de stampvolle metro’s

  3. mmm, voor extreme drukte en belangstelling voor de Ipad daar hoef je niet voor naar Japan. Was afgelopen maandag in Berlijn. Naief als ik was ben ik van het ene eind van de stad met de metro naar het andere eind gereisd naar de lokale Apple dealer. Wat een ongelovelijke drukte daar! en natuurlijk geen 1 Ipad meer voorradig (maar daar had ik al wel op gerekend maar niet gehoopt.)

  4. @Jurriaan: Doe eens een link, ben nu wel benieuwd.

  5. Mensen moeten alleen niet over je schouder gaan meekijken…

    ..en ook daar hebben ze hele handige oplossingen voor. De meeste Japanners hebben een soort folie over hun telefoon, zodat je allen je scherm kunt lezen als je er precies voor zit. Dit ivm meekijkende medepassagiers.

  6. Net 10 dagen in Manhattan rondgelopen. Bijna geen iPad in het wild gespot. Hooguit een keer of 4. Allen in een hoes (van Apple of een ander merk). Geen krant. Lijkt me ook niet handig.

    Die Apple hoezen waren overal uitverkocht (de iPad zelf ook overigens, alleen reserveren is mogelijk – doe dit bij een grote winkel, zoals Uppwe West Side of 5th Avenue, dan heb je sneller beet).

  7. Ik zit nu in Tokyo en zie gewoon Japanners met iPads in de metro zitten. Zonder krant of wat dan ook, maar wel in het “mooie” Apple hoesje.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.