Reacties voor: JailbreakMe.com: ook voor iPhone en iPod touch op iOS 4.2.1 – 4.3.3

De vernieuwde versie van JailbreakMe.com zal niet alleen gebruikt kunnen worden om de iPad 2 te jailbreaken, maar ook de iPhone 3GS, iPhone 4, 3e en 4e generatie iPod touch en originele iPad zullen op iOS 4.2.1 tot en met iOS 4.3.3 gejailbreakt kunnen worden met deze methode.
Paul Pols -

Reacties: 41 reacties

  1. Dus niet voor de iPt 2G op 4.2.1? Jammer…

  2. Yeah, hopelijk werkt het ook voor ios 5.0 beta 1

  3. Onduidelijk artikel, ik snap er niets van. Volgens mij mis ik 2 nieuwsberichten of zijn er 2 alinea’s weggevallen ofzo.

  4. @Jitse: support voor de iPhone 3G & 2e generatie iPod touch wordt mogelijk op een later moment nog toegevoegd.

    @jerry: dat zal niet het geval zijn.

    @Marco: @jerry: er staan twee eerdere relevante nieuwsartikelen hierover gelinkt in de eerste zin. Op iPhoneclub is daarnaast dit artikel van Gonny gepubliceerd.

  5. @marco: klopt, we missen volgens mij een artikel dat de jailbreakme website vernieuwd wordt, en een artikel van een nieuwe exploit..

  6. Ja jammer dat iOS 5 nog niet ondersteund word maar dat mag je die mensen niet kwalijk nemen!

    Ik heb echt respect voor die mannen die dat zo in hun vrije tijd doen! Als ze dit later ook lukt bij iOS 5 past het wel in Apple zijn motto pc free!

  7. Betekent dit dus dat dit een userland jailbreak is of een manier om comex zijn pakket te downloaden?

  8. Wat betekend dat plaatje met die cijfers

  9. @Ruben: ja het is userland-jailbreak.

    @Bram: dat is het logo van UnionFS.

  10. Een woord: RESPECT

    En nu hopen dat het ook mogelijk is voor de definitive ios5!î„…

  11. Je zal hier eerst wel voor moeten herstellen/jailbreak ongedaan maken zeker?

  12. Toekomstmuziek dus!

  13. @Paul Pols: met die nieuwe methode is deze jailbreak beter dan zeg redsn0w?

  14. Begrijp ik dat je dan redelijk eenvoudig kan jailbreaken en als er een update is je het niet weer hoeft te jailbreaken? Want dat is eigenlijk de enige reden dat ik nu niet meer jailbreak Het “gedoe” wanneer er een update is van iOS (of ik heb het nooit goed begrepen, dat kan ook..haha)

  15. vanaf wanneer komt dit online?

  16. Onduidelijk artikel: het meeste wat er in staat wist ik al uit vorige artikelen. Maar het is dus nog niet uit?

  17. Ja het past zeker bij het motto pc free, op naar de Mediamarkt î„…

  18. een ding zullen wel wachten met de nieuwe jailbreak tot apple een nieuwe versie heeft uitgebracht (om de problemen met wifi en gps op te lossen)

  19. Was het niet praktischer geweest om te zeggen waar het (nog)NIET op werkt? Want hij lijkt het ongeveer overal op te doen als ik dit artikel zo lees.

  20. Ik hoop dat het mogelijk wordt om vanuit die site rechtstreeks deze jb over de redsn0w jb heen te zetten die ik nu heb (redsn0w jb 4.3.2)?

  21. @yocko: in theorie wel, maar over de praktijk zei comex: “it feels like performance might have suffered – I need to test that“. Het is wat dat betreft ook nog even afwachten dus.

    @Thom: de vernieuwing is nog niet live. Het nieuws ten opzichte van eerdere artikelen is dat ook de iPhone, iPod touch en de originele iPad op iOS 4.2.1 tot en met iOS 4.3.3 ondersteund zullen worden.

  22. En de titel “Vaagste newspost van het jaar” gaat naar..

  23. Als je het een beetje begrijpend leest, kom er echt wel uit hoor.

    Al dat geklaag hier…

  24. Dit is geweldig

  25. ik heb een ipad met ios 4.3.3 maar jailbreakme.com geeft de melding dat de ios versie te nieuw is 🙁 nog even afwachten dan maar.

  26. Iphoneclub, wat is jullie bron dat zegt dat het ook voor firmwares hoger als 4.3 gaat zijn?
    Ik denk namenlijk niet dat dit gaat werkenvoor ipad2’s hoger dan 4.3.

  27. @Borgqueenx: dat heeft comex zelf getweet.

  28. betekent dit dat ik mijn iPhone 4 nu kan updaten naar de nieuwste versie en dan direct naar jailbreakme.com kan gaan voor de jailbreak en cydia?

  29. @poserman: daar ben ik ook benieuwd naar als ik mijn iphone nu naar 4.3.3 update of ik dan meteen via die site kan jailbreaken

  30. @rene: @poserman: voorlopig nog niet. Wanneer dat mogelijk is lees je het uiteraard op iPhoneclub.

  31. Nu nog een unlock voor iPhone 4 op 4.3.3 🙂

  32. Omdat het voor alle (recente) voorgaande firmware versies geldt, vraag ik me af of dit lek ook in de PDF reader van iOS 5 zit. Zo ja, dan is het (lijkt mij) haast beter te wachten tot september en het vrij te geven voor elke iOS versie op elk apparaat. Dat is pas een jailbreak!

  33. Hoop inderdaad ook dat er naast de JB nog een unlock uitkomt! Iemand enig idee of ze daar nog aan werken?

  34. Ik heb een iPhone 3GS met de firmware 4.3.3 erop en ik zie dat het nog niet online is. Dus via de website kan ik nog niet jailbreaken.

  35. Mensen die hier vragen gaan stellen over de duidelijkheid van het artikel of of je nu al kan jailbreaken op de nieuwe firmware met deze site hebben duidelijk niet goed leren begrijpend lezen. Want als je gewoon goed leest dan zie ik de onduidelijkheid er niet van in?. Lees eens een achtergrond artikel dat er bij staat ofzo als je geen kennis van zaken hebt.

  36. en dat het misschien mogelijk wordt om het besturingssysteem te updaten zonder dat de jailbreakbestanden worden aangetast.

    Vooral dit is interessant.. benieuwd hoe Comex dit wil gaan aanpakken. Lijkt me dat jailbreakgaten steeds worden gedicht met een nieuwe iOS update.

  37. geld dit ook voor de ipod touch 2g mc modellen?

  38. Als ik nu naar jailbrealme.com ga op mijn iPod touch 4g 4.3.3 firmware dan krijg ik een plaatje van een skiër in de sneeuw, iemand een idee wat ik fout doe?

  39. ben erg benieuwd naar de website en waneer deze weer online is.

  40. Wanneer komt jailbreakme 4.2.1???

  41. Dus de iOS 4.2.1 kan ik nog niet jailbreaken?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.