Reacties voor: Jailbreaker MuscleNerd van Google+ verbannen vanwege bijnaam (jailbreak)

Jailbreaker MuscleNerd is verbannen van Google+. Hij gebruikte daar zijn online bijnaam, iets dat Google liever niet ziet. Hij is een van de velen die om deze reden van het sociale netwerk werd verstoten.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 25 reacties

  1. Dat had ik ook, maar dan op Facebook.. Iemand rapporteerde me dat ik niet mijn echte achternaam had ingevoerd en Facebook blokkeerde me.

    Eerste keer ooit dat ik m’n echte naam heb afgestaan, helaas. Maar goed, aan mijn echte naam verdienen zij en Roemeense criminelen meer geld.

    Machtsmisbruik als je het mij vraagt, waarom kun je wel met anderen communiceren en hen toevoegen als het de bedoeling is dat je puur en alleen bekenden toevoegt?

    @iPc
    Jullie hebben er niet bijgezet dat zijn volledige Google account is geblokkeerd. Het is geen ban voor Google+, het betreft alle Google diensten inclusief maar niet beperkt tot Youtube, Gmail en Documents.

  2. Wie zegt überhaupt of een naam iemand zijn echte achternaam is??
    Ik kan me daar nu ook wel Jan Venema gaan noemen terwijl ik niet zo heet

  3. hey jan venema jou zocht iK! ik ga je even toevoegen hoor

  4. …..dan laten wij dat Google+ toch lekker in z’n eigen *** zakken. We hebben immers al Facebook.
    Gewoon bye bye Google Plus…

  5. Precies de reden waarom ik niet aan profielensites doe. Men kan je binnen een poep en een scheet vinden en ik vind het niet nodig dat mijn toekomstige baas oid weet wie m’n vrienden zijn en met wie ik omga.

    Sinds ik internet (’96) nog nooit ergens m’n echte naam gebruikt. En ik ga dat niet doen ook. Want ik lees veel te vaak dat men last heeft van het verleden op ‘t internet.

    Jullie krijgen er allemaal last van vroeg of laat. Succes!

  6. Ik gebruik een pseudoniem als ik dat wil. BASTA! Soc Media is niet in staat mijn privacy te garanderen, dus doe ik dat zoveel mogelijk zelf. Dus…. !!! Waar haalt men het lef en de arrogantie vandaan, mij hiertoe te verplichten.

  7. @Peterfrans: Ben het met je eens, hoor, maar:

    Waar haal jij ‘t lef en de arrogantie vandaan om Google te vertellen wat zij wel en niet mogen goedkeuren bij HUN dienst?
    Als dit de manier is waarop google wil handelen is dat hun goed recht. Net zoals het recht om persoonlijke informatie aan derden te verkopen.

  8. @Peterfrans: Ze verplichten je toch nergens toe? Als je aan Google+ mee wilt doen, moet je je echte naam invoeren. Als je bij mij thuis komt, moet je je schoenen uit doen.. Als je dit niet doet, kom je niet binnen.. Je hebt altijd een keuze..

    Als begrijp ik wel wat je bedoeld. Het slaat inderdaad nergens op dat je hier niet voor mag kiezen. Hoe wilt Google ooit (een van) de grootste social media website worden als dit soort dingen niet eens mag. Moet Ricardo Izecson dos Santos Leite ook zijn naam gebruiken, of mag hij wel gewoon Kaka'(voetballer Real Madrid als voorbeeld) als naam gebruiken..?

    @Bubbly: Inderdaad, het zal wel om geld gaan, ze kunnen zo meer verdienen..

  9. Sociaalnetwerk en ga je vervolgens je nickname gebruiken nee vind dit normaal dat dit word geblokt, als iedereen dit doet word het een bende. dan moet die maar een groep maken in google+ met deze naam

  10. En weer een goede reden om geen gebruik te maken van Google+ 🙂 Ik begin er niet aan!

  11. ik kan niet eens op google+ ik krijg te zien dat het programma nog in beta fase is

  12. Ik snap alle reacties hier goed. Ik vind sommige features van G+ erg veel beter dan op FB (editen van een post bijv en vooral de circles!) en ik hoop dat FB aanzienlijk verbetert want daar heb ik al mijn vriendjes vooralsnog

  13. sjeetje wat zijn sommige personen hier naief zeg!!!

    Ik probeer mijn ‘echte’ persoonsgegevens zo geheim mogelijk te houden. Daar heeft niemand iets mee van doen. Personen die mij zonodig toe mogen voegen aan hun ‘profiel’ ken ik persoonlijk, en weten me te vinden.

    Noem mij ouderwets, maar ik gebruik mijn nickname ook al vanaf ’96, en sindsdien bij uitzondering een paar keer mijn echte naam moeten invoeren (MS passport enzo). Dat zie je altijd terug in de vorm van ongewenste email, of allerlei mensen uit het verleden die je zonodig moeten ‘bevrienden’ om hun profiel te spekken.

    nee Bah, tegenvaller van google, krijg gelijk een hele vieze facebook smaak in mijn mond.. 😛

    Heeft iemand de bron van de bewering van Google dat je met je echte naam moet registeren?

  14. Ja zeg, lekker sociaal doen onder je eigen naam zekers… Google niet dus

  15. Nouw en? Je Laat je toch niet dwingen.

  16. Origineel geplaatst door DaejjiWie zegt überhaupt of een naam iemand zijn echte achternaam is??Ik kan me daar nu ook wel Jan Venema gaan noemen terwijl ik niet zo heet

    Stel je bent gehackt en de enige manier om je account terug te krijgen is identiteitsbevestiging, dan geloven ze niet dat jij Jan bent hoor Tom 😉

    Origineel geplaatst door peter…..dan laten wij dat Google+ toch lekker in z’n eigen *** zakken. We hebben immers al Facebook.Gewoon bye bye Google Plus…

    Facebook heeft exact dezelfde regel hoor? Je hebt mijn eerdere post niet gelezen? 😉

    Origineel geplaatst door DennisU@Peterfrans: Ben het met je eens, hoor, maar:Waar haal jij ‘t lef en de arrogantie vandaan om Google te vertellen wat zij wel en niet mogen goedkeuren bij HUN dienst?Als dit de manier is waarop google wil handelen is dat hun goed recht. Net zoals het recht om persoonlijke informatie aan derden te verkopen.

    Als gebruiker hebben wij dat récht om zulke dingen te eisen. Arrogant? Misschien. Maar feedback is broodnodig.

    Origineel geplaatst door pindapoopSociaalnetwerk en ga je vervolgens je nickname gebruiken nee vind dit normaal dat dit word geblokt, als iedereen dit doet word het een bende. dan moet die maar een groep maken in google+ met deze naam

    Sorry maar je opmerking slaat nergens op. En waarom mag een gebruikersnaam niet een bijnaam zijn? Als je daaraan te herkennen bent – en dat is juist de bedoeling – is dat toch juist handiger? Anders wordt het een bende door alle neppe accounts (denk aan RWJ, hij heeft Google+ vanwege de fakers die zich als hem voordeden).

    Origineel geplaatst door PeterfransIk gebruik een pseudoniem als ik dat wil. BASTA! Soc Media is niet in staat mijn privacy te garanderen, dus doe ik dat zoveel mogelijk zelf. Dus…. !!! Waar haalt men het lef en de arrogantie vandaan, mij hiertoe te verplichten.

    Nou, dat lef en arrogantie kun je samenvatten in 1 woord: gebruiksvoorwaarden.

    Origineel geplaatst door kipusoepEn weer een goede reden om geen gebruik te maken van Google+ Ik begin er niet aan!

    Heb je Facebook of Hyves? Schrap dit commentaar dan voortaan.

    Origineel geplaatst door jerry.wik kan niet eens op google+ ik krijg te zien dat het programma nog in beta fase is

    Wil je een uitnodiging? PM me je mail-adres op het forum 🙂

    Origineel geplaatst door MirjamIk snap alle reacties hier goed. Ik vind sommige features van G+ erg veel beter dan op FB (editen van een post bijv en vooral de circles!) en ik hoop dat FB aanzienlijk verbetert want daar heb ik al mijn vriendjes vooralsnog

    Helemaal met je eens, alleen zal FB nooit verbeteren voor de gebruiker. Kijk alleen naar de 100% negatieve feedback over de nieuwe chat.. Hopelijk stappen veel mensen deels ook over naar G+ en stagneert de groei van FB, dan concurreren ze veel beter en wordt het misschien eens daadwerkelijk beter voor ons 😉

    Origineel geplaatst door McLamboHeeft iemand de bron van de bewering van Google dat je met je echte naam moet registeren?

    Ze hebben de voorwaarden nog niet bijgewerkt.. Maar deze links gaan daarop in.
    http://www.google.com/support/profiles/bin/answer.py?hl=en&answer=1228271
    http://www.google.com/intl/en/+/policy/content.html

  17. Pipo jahahahahahahahahaha ik zocht hem ook al hahahaha

  18. Google, Apple, FB, Twitter, etc etc, kennen maar één doel. En dat is zoveel mogelijk juiste gegevens vastleggen, teneinde je interesses en relaties opslaan in een relationele database. Met deze gegevens kun je als ondernemer hele interessante en lucratieve zaken ondernemen. Als je ooit een verkeerde keuze in vrienden en interesses hebt gemaakt, zal dat je je leven lang blijven achtervolgen. Wat nu niet zo belangrijk lijkt kan in de toekomst wel eens funest blijken te zijn. Zonder gebruik van soc media weet men al meer dan je lief is. Ik mijd daarom dit soort ondernemers zoveel als mogelijk en ik raad je aan hetzelfde te doen.

  19. Take is or leave it.
    If jou can stand the heat, keep away from the kitchen

  20. @Le0 Je weet dat je dit allemaal in kan stellen? Mijn Facebook-profiel is onvindbaar via Google.

  21. Gewoon niet meedoen aan al die zgn social media
    Je mist echt niets

  22. 0rwelliaanse praktijken /
    van 1 mega-internet-bedrijf /
    FREE ADVICE
    Per definitie 1 alias gebruiken

  23. WHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHAHA

    Google is echt ZÓ SLIM!

  24. Social media zijn er juist om de latente exhibisionistische trekjes uit eenieder los te peuteren. Wil je dat niet, dan moet je je niet aanmelden bij een social medium zo simpel is dat.

  25. Ik gebruik altijd mijn echte naam op het internet!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.