Reacties voor: Jailbreaken en unlocken van de iPhone 4: het nieuws op een rij

In dit artikel geven we enige uitleg over de status van de jailbreak en unlock voor de iPhone 4 en wat je op dat gebied als gebruiker binnenkort kan verwachten.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 38 reacties

  1. wordt tijd πŸ™‚

  2. bedankt voor deze informatie, erg nuttig
    nu nog wachten tot comex eindelijk de jailbreak uitbrengt!

  3. Mooi dus dan update ik mn iPhone 4 iig naar 4.0.1 πŸ™‚

    Toch? πŸ™‚

  4. super super super hopen dat het snel komt ik wacht er met smart op πŸ™‚
    maar liever (veel) langer wachten en iets goeds dan iets slechts en korter wachten.
    Kom op jongen jullie kunnen het allemaal πŸ™‚ gogogogoogog

  5. nu voel ik me weer een pak geruster

  6. Ik heb zelf een iPad en wil hem ook jailbreaken maar waar kun je zien welke versie je hebt vb i0s 3 2 1 ofzo

  7. Kan ik nu m’n 3GS gwn updaten naar 4.0.1?

  8. Go go @comex !! πŸ˜‰

  9. mijn simlock iphone4 wacht met smart op zijn unlock en vodafone simkaart

  10. Ik wacht geduldig af. Ik heb mijn iPhone 4 toch nog niet en tegen de tijd at de JB en UL uitkomen zal ik hem hopelijk net binnen hebben.

  11. Veel tekst, maar HEEL leuk om te lezen !!
    Een heel aangename schrijfwijze met andere woorden !

  12. Wat nou als ik nooit die shsh heb opgeslagen en al heb geupdate naar 4.0.1 is het dan met de volgende jailbreak tool wel mogelijk om te jailbreaken??

  13. Origineel geplaatst door Rob
    Mooi dus dan update ik mn iPhone 4 iig naar 4.0.1 Toch?

    Jep, dat kan je πŸ˜‰ Niet vergeten je SHSH op te slaan!

    Origineel geplaatst door Jerrik
    Ik heb zelf een iPad en wil hem ook jailbreaken maar waar kun je zien welke versie je hebt vb i0s 3 2 1 ofzo

    Instellingen, algemeen, info.

  14. Super bericht zo! Ik vraag me af of ik met mijn 3gs naar 4.x.x moet gaan… Niet vanwege de jb, maar of de tel. niet trager wordt oid?

  15. Hallo mensen, niet alleen comex is bezig. Ook Daniel Sowden is bezig. Zijn jailbreak heet f1reb1aze en die is bijna gepubliceerd. En nee deze is niet nep voor kenners!!

  16. En als je bang bent dat je je Jailbreak kwijt raakt na een update, gewoon heel simpel……………
    NIET updaten!!!!

  17. Ik ben vrij nieuw als het gaat om Iphone, Maar als ik dit goed begrijp kan je je telefoon alleen unlocken als je telefoon gejailbreaked is.. (wat is “jailbreak”) En als dat enig probleem met apple opleverd, kan ik dan me iphone jailbreaken, unlocken de jailbreak cancelen en dan nog een unlocked telefoon hebben?

  18. Origineel geplaatst door jesper
    Kan ik nu m’n 3GS gwn updaten naar 4.0.1?

    yup.. mijne werd niet echt trager (heb inmiddels een iPhone4)

  19. @Xavier: zoekt en gij zult vinden…. (op het iPhoneclub forum bijv.)

  20. Ik snap het deel over de handtekening niet, moet ik hetgewoon opslagen en dan jailbreaken of moest het voor de update van ios4 gebeurt zijn?

  21. On topic: ik verwacht dat Apple binnen nu en twee jaar meer openheid in het systeem zal moeten geven. Anders vliegt Android ze straks voorbij.

  22. Geohot komt niet meer voor in het verhaal?

  23. Hopelijk komt er ook snel een jailbreak voor OS 4.1 dat binnenkort uitkomt. Beter hadden zie die kunnen wachten of anders snel daarvoor ook een jailbreak.

  24. Origineel geplaatst door tn
    Geohot komt niet meer voor in het verhaal?

    Hij is gestopt.. you know?!

  25. Origineel geplaatst door tn
    Geohot komt niet meer voor in het verhaal?

    Die is er (hopelijk tijdelijk) mee gestopt. Hij heeft zijn twitter account op slot gezet en zijn blog is er alleen voor uitgenodigde lezers.

  26. Wat moet je kiezen in “advanced options”?

    request from : cydia of apple??

    Wat is het verschil?

  27. Cydia zoekt voor SHSH blobs op cydia. Als deze zijn gevonden download hij het naar de pc. Als ze niet zijn gevonden, dan pingt hij naar de Apple server en zoekt naar de blobs en dwonload de naar de pc als ze gesigneerd zijn door Apple en hij stuurt ook een aanvraag naar de Cydia server om daar de blobs op te slaan.

    Als je voor Apple kiest, ping je direct naar de Apple server en download je SHSH blobs voor de huidige gesigneerde firmware naar je pc. Hier doet hij geen aanvraag naar Cydia om je SHSH daar op te slaan of oudere blobs te downloaden.

  28. Origineel geplaatst door Joost
    Cydia zoekt voor SHSH blobs op cydia. Als deze zijn gevonden download hij het naar de pc. Als ze niet zijn gevonden, dan pingt hij naar de Apple server en zoekt naar de blobs en dwonload de naar de pc als ze gesigneerd zijn door Apple en hij stuurt ook een aanvraag naar de Cydia server om daar de blobs op te slaan.Als je voor Apple kiest, ping je direct naar de Apple server en download je SHSH blobs voor de huidige gesigneerde firmware naar je pc. Hier doet hij geen aanvraag naar Cydia om je SHSH daar op te slaan of oudere blobs te downloaden.

    Bedankt voor de uitleg. dus best “cydia” nemen? omdat dit me allereerste iphone is en geen oudere blobs heb.

  29. @Xavier: Eerst Jailbreak, dan unlock. bij problemen je iphone opnieuw “installeren” in i-tunes (herstellen heet dat) en dan zijn zowel jailbreak als unlock “pleite” garantie blijft behouden want apple kan niet achterhalen dat de iphone jailbroken en unlocked was.

    Het is pas “lullig” als je gaat herstellen naar een firmware waarvoor nog geen jailbreak en unlock is, dan ben je zuur. Herstellen vanuit apple namelijk is verplicht naar de nieuwste firmware, ook als je dat niet wilt.

  30. Heb zelf alleen een jailbreak nodig om mijn iphone 4 32gb uit belgie πŸ™‚

  31. Origineel geplaatst door tn
    Geohot komt niet meer voor in het verhaal?

    Geohot is gestopt met het jailbreaken van de iPhone

  32. @SPiET: Klopt!

  33. Met de iPhone 4 icm iOS4 heb ik eigenlijk geen jailbreak meer nodig. De enige reden waarom ik dat misschien nog zou doen is vanwege bluetooth tethering naar mijn iPad. De apps koop ik toch allemaal wel origineel.

  34. Kan iemand mij uitleggen wat jailbreaken precies inhoudt?

    Wat zijn de voor- en nadelen?

    Alvast heel erg bedankt!!! πŸ™‚

  35. Origineel geplaatst door Sonny
    Met de iPhone 4 icm iOS4 heb ik eigenlijk geen jailbreak meer nodig. De enige reden waarom ik dat misschien nog zou doen is vanwege bluetooth tethering naar mijn iPad. De apps koop ik toch allemaal wel origineel.

    De apps koop ik nu ook wel origineel, maar soms lijkt het wel handig (zoals vroeger) om de apps eerst uit te testen en als het echt tof/nuttig is dan koop ik hem!, want nadeel is dat je geen updates kunt krijgen via iTunes zelf en dat alle gegevens verdwijnen wanneer je een nieuwe updateversie download.

  36. Ondertussen issie er al! jalbreakme.com, bezoeken met je iphone en paar minuten later staat cydia op je springboard!

  37. yaaay mijn iphone is al mislukt nu uhm…. herstellen maar internet doet traaaaaaaaaaaag rot apple nu is zeker iedereen ios4 downen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.