Reacties voor: Jailbreak van iPhone OS 3.0 beta 3 beschikbaar via QuickPWN

QuickPWN 3.0 beta 3 is beschikbaar, waarmee je je iPhone of iPod touch kunt jailbreaken. Maar pas op, want QuickPWN maakt een toekomstige unlock met yellowsn0w voorgoed onmogelijk.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Geen aanrader dus, denk dat een waarschuwing wel zo gepast is.

  2. Ja, ik laat hem ook links liggen.

  3. Werken Winterboard, Cydia en andere Apps op deze firmware? Want ik heb wel een tijdje 3.0 beta 1 gedraaid, maar miste deze dingen toch nog

  4. Kan een officiele ge-unlockte iphone hierdoor ook schade oplopen ? (italiaans)

  5. @koenvdvoort:
    Werken nog steeds niet 🙁

    @Urrk:
    Nee, er zal niet snel iets gebeuren. Behalve als je gaat spelen met bestanden om nieuwe functies te vinden in 3.0. Maar als het mis gaat moet je je iPhone in DFU mode zetten en restoren in iTunes en je bent weer veilig.

  6. Kan ik mijn T-mobile Iphone 3G gewoon gebruiken als ik 3.0 installeer?? of moet je persee op een dev. account zijn aangemeld? ik zou graag 3.0 willen draaien voor bluetooth stereo…

  7. Origineel geplaatst door Urrk
    Kan een officiele ge-unlockte iphone hierdoor ook schade oplopen ? (italiaans)

    Nee, deze loopt verder geen schade op en blijft ook unlocked 🙂 Praat uit eigen ervaring 😉

  8. Heb zelf ook een officiele ge-unlockte Iphone 3G, en zou graag ook die beta van 3.0 willen testen, waarom vraag je je dan af, vind het gewoon leuk om nieuwe dingen uit te proberen.

    Mocht iemand meer infomatie voor me hebben om dit te kunnen/mogen doen zonder een dev. account via apple te hoeven aan te schaffen, zou ik dat graag vernemen.

    email: Black.rope@hotmail.com

  9. Ik heb ook een italiaanse simlock vrije iphone 3G, maar als ik deze beta installeer activeert quickPWN hem dan ook? of moet je daar nog steeds een dev account voor hebben? Bij Beta 1 zat ik idd vast omdat ik geen dev account heb, gelukkig heb ik hem toen nog wel weer kunnen downgraden naar 2.2.1.

  10. Origineel geplaatst door Michel Beld
    Ik heb ook een italiaanse simlock vrije iphone 3G, maar als ik deze beta installeer activeert quickPWN hem dan ook? of moet je daar nog steeds een dev account voor hebben? Bij Beta 1 zat ik idd vast omdat ik geen dev account heb, gelukkig heb ik hem toen nog wel weer kunnen downgraden naar 2.2.1.

    Dat is mijn vraag dus ook, er is een hoop over te lezen als je zoekt, maar een duidelijk antwoord heb ik nog niet echt kunnen vinden.

  11. Dus als ik het goed begrijp kan deze Beta op een Iphone 2G geen schade aanrichten en kan ik in de toekomst gewoon updaten? Of heb ik het mis?

  12. Maar als je eerste generatie hebt. kun je gewoon blijven bellen met andere sim (hi/kpn/voda etc?)

    Is het anders mogelijk om niet weer custom firmware hier ergens neer te zetten 😉

  13. @ Michel Beld + Blackrope : Ja je hebt een developer-account nodig of de UDID van je toestel moet bij een ontwikkelaar als test-toestel geregistreerd staan 😉

  14. @ shapezzz Helaas dan gaat het over. Ken geen dev’s en aangezien ik wel me telefoon wil blijven gebruiken 🙂

  15. Origineel geplaatst door shapezzz
    @ Michel Beld + Blackrope : Ja je hebt een developer-account nodig of de UDID van je toestel moet bij een ontwikkelaar als test-toestel geregistreerd staan

    Ok super, bedankt voor de reactie!
    Zijn er ontwikkelaars hier aanwezig op de iphoneclub, die nog test (subjects) zoeken…

    Voel me aanbevolen 😉

  16. @Blackrope: check je e-mail 😉

  17. Origineel geplaatst door shapezzz
    @Blackrope: check je e-mail

    Thanks for the info… 🙂

  18. Sorry dat ik het hier vraag, kan niet op het forum (werk….)

    Maar doen de appstore app’s het naar de jailbreak? Als dat zo is ga ik weer jailbreaken, ga de snelheid missen van mn OS 3.0-3 (jailbreak is altijd langzamer) maar wil iMario weer blij maken voor nieuwe prefs 😀

  19. Nog meer developers hier die mij een sneak peak in OS 3.0 gunnen?

    koopsen@gmail.com

  20. @shapezzz:
    Hi, Na de eerste berichten iets te snel geweest, heb nu 3.0 beta maar geen dev account en kan nu niets meer met mijn iphone. Ook al downgrade geprobeerd maar dat lukt ook niet meer. Zou je mij ook kunnen toevoegen ? Of een andere developer ? Mail ( edwin @ technobabbel.com ) me maar voor mijn UDID.

    Thnx

  21. Na het installeren van Winterboard crasht Icy meteen na opstarten en na herstarten van de Iphone lijkt alles te werken maar komt het scherm niet verder dan het Apple logo. Hebben meer mensen daar last van?

  22. Zou iemand nog een enthousiaste iphone gebruiker kunnen toevoegen? Ik ben ook zeker geïnteresseerd in het testen van nieuwe app’s (Ihome bv.)

  23. Hier nog iemand die graag zou willen prullen met 3.0.
    Iemand tips of nog ruimte in zijn DEV account over?

    rpelkmans (et) gmail (stipje) com

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.