Reacties voor: Jailbreak geen taboe meer in de App Store

Dead Man's Dungeon is een game waarbij je teruggekeerde dode gevangenen moet zien te bestrijden. Maar wat bijzonder is, is dat de ontwikkelaar tips geeft aan mensen die een jailbreak hebben uitgevoerd - in de App Store!
Lees het complete artikel → Jailbreak geen taboe meer in de App Store
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. raar dit mag dan wel van apple.. Wierd :s

  2. @Spysical: De ontwikkelaars adviseren om niet te jailbraiken. Apple wil dit ook niet hebben, dus waarom zouden ze het niet goed vinden als de ontwikkelaar de consument daar nog eens extra op wijst?

  3. Waarom zou dat niet mogen. Is toch gewoon een kwestie van customer support?

    Niels, er staat niets over jailbreak afraden.

  4. @Jerie: Klopt, heb gekozen voor verkeerd gebruik van de tekst. Maar omdat ze aangeven dat het gebruik van winterboard (jailbreak) nadelig kan zijn voor deze app, zal het voor veel gebruikers die nog niet gejailbreakt hebben zeker wel als negatief overkomen.

    Oftwel een afrader.

  5. Ik ben van mening, net zoals mijn naamgenoot, dat apple dit toestaat om niet te jailbraiken!

    @ Jerie : Nee maar het gebruik van winterboard word afgeraden en nu zou Apple kunnen aantonen (er mee wil zeggen) dat Jailbraiken slecht is en gevaarlijk!

  6. Yeah ik snap jullie punt maar hierdoor worden de problemen van de ontwikkelaar (ivm FAQ) opgelost. De standaard gebruiker zet WinterBoard uit. De iets slimmere gebruiker weet hoe e.e.a. te omzeilen door wat processen af te sluiten. Of misschien is deze applicatie wel enorm bloated. Wie weet.

    Pas wanneer Apple structureel enkel negatieve verhalen over jailbreak toestaat geef ik jullie gelijk. Dat zou ik kinderachtig vinden. Laten we onwikkelaars vrij laten in hoe zij hun klanten zo goed mogelijk kunnen helpen. Allerlei vragen en klachten over hetzelfde issue is gewoonweg niet prettig noch praktisch.

    Verder geeft jailbreak natuurlijk legio opties. Het is niet zo dat deze allemaal slecht zouden zijn; en _dat_ staat hier niet. Het gaat over een spefieke jailbreak toepassing.

  7. Die teksten kunnen dev’s achteraf aanpassen nadat ze goedgekeurd zijn..

  8. Origineel geplaatst door Niels
    @Spysical: De ontwikkelaars adviseren om niet te jailbraiken. Apple wil dit ook niet hebben, dus waarom zouden ze het niet goed vinden als de ontwikkelaar de consument daar nog eens extra op wijst?

    Het is eerder zo dat apple gerelateerde claims naar hun OS niet wil hebben. Dus als er staat dat een app problemen kan krijgen je iphone gejailbreaked is kunnen ze het gemakkelijk daar op gooien en niet dat hun systeem flaws heeft 🙂

  9. Origineel geplaatst door YLA G
    Die teksten kunnen dev’s achteraf aanpassen nadat ze goedgekeurd zijn..

    idd, beetje overbodig artikel dus dit

  10. dit hebv ik ook eerder gezien bij iragdoll over iets met background apps op een jailbreaked iphone

  11. Zo heeft imob ook in de appstore ook screenshots waar je duidelijk aan de statusbar ziet dat hij is gejailbreak.

  12. Voor mensen die nog nooit van jailbreaken hebben gehoord is dit interdaad een beetje raar.

    “Mmmm.. Toch even uitzoeken”

  13. wel jailbreaken, niet jailbreaken. Ik maak zelf wel uit wat ik met mijn betaalde iphone doe. Als Apple het daar moeilijk mee heeft, moeten ze de toestellen gaan verhuren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.