Reacties voor: JackPod: goedkope iPhone-statiefhouder voor geluidspoort

De JackPod is een iPhone-statiefhouder die je aansluit op je geluidspoort. Hierdoor past de JackPod in iedere beschikbare iPhone.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 10 reacties

  1. Het reservoir aan stupide accessoires wordt groter en groter. Het is wachten op de eerste class action suit tegen de maker van dit ding wegens defecte iPhone koptelefoon aansluiting.

  2. Ben benieuwd of de phone in de landschapsmodus schuin blijft hangen of dat tie door’t gewicht verticaal gaat hangen.

  3. Dit lijkt mij niet de bedoeling van de geluidspoort. Door deze oplossing komen er veel te veel krachten op de aansluiting waardoor deze niet meer goed zal werken.

  4. Echt nooit dat dit ding succesvol wordt! Een keer met je hand er tegen aanstoten en hij breekt af (daarom vind ik de lightning-connecot niet fijn voor een dock bijv.) En dan blijft die plug in je iphone steken. Breng a.u.b. een fatsoenlijke wekkerradio met klok en al voor de iphone 5 uit of iets anders functioneels!
    Danku :p

  5. Origineel geplaatst door @rno
    Ben benieuwd of de phone in de landschapsmodus schuin blijft hangen of dat tie door’t gewicht verticaal gaat hangen.

    Diagonaal bedoel je 🙂

    Ik heb er ook geen vertrouwen in… te zwak, te schade gevoelig en idd… hij zal niet waterpas staan en dan ben je daar eerst uren mee bezig… gewoon vasthouden terwijl je nuchter bent…:)

  6. +1 om de koptelefoon aansluiting NIET te gebruiken met dergelijke krachten. Verticaal prima, maar met horizontaal gebruik kun je wachten op problemen.

  7. Die aansluiting is daar niet voor gemaakt.!!
    Alhoewel de fanboys in amerika alles kopen, denk ik toch dat de makers het niet gaan halen.

  8. hij heeft wel al de zwarte pebble 😀

  9. Vet. Ondersteboven foto’s maken met je iphone 4/s…

  10. Inderdaad in Landscape veel te veel gewicht op de hoofdtelefoon ingang, en Portrait is voor video niet interessant. Daarnaast heb je voor een paar euro op DX.com meerdere statiefklemmetjes die universeel zijn. Overbodig product dus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.