Reacties voor: iZon: webcam verstuurt beelden rechtstreeks naar iPhone of iPad

De iZon is een webcam die verbinding maakt met het internet en de beelden rechtstreeks kan streamen naar de iPhone en iPad. Ook kan de camera opnemen en de beelden rechtstreeks op YouTube zetten.
Bart Breij -

Reacties: 29 reacties

  1. Wat een te gek ding!
    H3BB0N!

  2. Leuk, maar is niets anders dan gewoon een IP camera. Mocht je een synology nas hebben zijn daar ook gewoon gratis apps voor te krijgen en kan je zelf een camera uitzoeken…..

  3. Gaaf en handig!
    Waar in NL te koop?

  4. Onze kerel is nu 5 niet meer echt nodig. Als deze cam wat eerder verschenen was dan had ik hem beslist aangeschaft.

  5. Als inderdaad iemand weet waar en of je de iZon in NL kunt krijgen…???

  6. Deze doet voor 50,- euro (incl. verzendkosten) precies hetzelfde, maar kan je ook nog eens op afstand bedienen en heeft night vision.
    Ik heb ‘m thuis staan om mijn pup in de gaten te houden als ik niet thuis ben en gebruik de gratis CamViewer app hiervoor.

  7. Origineel geplaatst door Rop
    Deze doet voor 50,- euro (incl. verzendkosten) precies hetzelfde, maar kan je ook nog eens op afstand bedienen en heeft night vision. Ik heb ‘m thuis staan om mijn pup in de gaten te houden als ik niet thuis ben en gebruik de gratis CamViewer app hiervoor.

    Werkt dit spul goed? Was eigenlijk van plan om buiten dure camera’s op te hangen, maar als ik er drie binnen kan plaatsen is het ook prima..

  8. De vraag is dus wat doet dat spul bij weinig licht. Ik heb hier genoeg ip camera’s staan die duurder zijn, maar geen enkele die deftig functioneert bij slechte licht omstandigheden.

  9. Weet iemand ook een goede spatwaterdicht ip camera?

  10. Origineel geplaatst door iJack
    Leuk, maar is niets anders dan gewoon een IP camera.

    89 euro is weinig geld voor een redelijk uitziende Wifi IP camera met geluid + goede software.

  11. Origineel geplaatst door harriepopov
    Werkt dit spul goed? Was eigenlijk van plan om buiten dure camera’s op te hangen, maar als ik er drie binnen kan plaatsen is het ook prima..

    Ik vind m prima werken en ik heb m al aan half jaar. Goed beeld, ook in het donker kan ik heel mijn woonkamer zien. (dankzij de IR leds) Eén waarschuwing: de originele firmware kan wat onstabiel zijn (had ik geen last van, maar goed) je kan ‘m updaten met een Foscam firmware en dan werkt ‘ie sowieso als een trein.

    Origineel geplaatst door Sparkbi
    Weet iemand ook een goede spatwaterdicht ip camera?

    Ook voor buitencams is Dealextreme een goeie. Zoek eens op de site en check de reviews. Zo ben ik ook aan bovenstaande cam gekomen. Let wel, de prijzen zijn inclusief verzendkosten, maar het verzenden duurt wel een paar weken.

  12. @Rop: Goeie tip. Zie dat er een amerikaanse stekker bij zit. Heb je zelf een nieuwe adapter erbij gekocht?

  13. Kan iemand mij vertellen of deze app op de iPad ook in landscape-mode werkt? Zou zo jammer zijn als dat niet het geval is.

  14. @Mikebtnhs: Scherp gezien! De adapter is 110v/220v autosensing, dus ik heb alleen een verloopstekker gekocht (66 eurocent, da’s nog wel te overzien… 😉

  15. Ik heb ook een tijd zitten dubben over / zoeken naar een goede IP-cam, en recent gekozen voor een dLink DCS932L . Voordeel: aan te sluiten via WiFi maar ook via netwerkkabel, gratis iPhone (etc) app (om vanaf iedere lokatie op de wereld te kunnen kijken & luisteren, werkt ook goed samen met portrait/landscape-mode), makkelijk configureren (lokaal en via internet), nachtzicht, instelbare motion-detection, mogelijkheid van email van foto’s of FTP van video bij beweging… De cam heeft geen motor (pan/tilt) en is niet op afstand te besturen/draaien.

    En itt die DealExtreme-cam (volgens de reviews op die site is die Windows-only) ook vanaf non-Windows-PCs te bedienen. Overigens ben ik ook fan van DealExtreme ;-).

  16. Let wel op bij welke provider je zit, anders kan je het wel vergeten met het streamen van camera’s op 3g.

  17. Heel erg gaaf dit, vanaf nu kan ik dus zien hoe mijn hond in elkaar word getrapt of hoe mijn nanny mijn baby wakker schud ( gewoon een geintje )

    Sluit me wel aan bij @Rop

  18. @harriepopov: Ik heb een Foscam om de katten in de gaten te houden. Bij 100% duisternis is alles prima te zien. Er zijn ca. 5 applicaties te krijgen in de app store. En kost ca. de helft van dit apparaat.

  19. Moeten al deze camera’s in het stopcontact of zijn er ook die op (oplaadbare) batterijen werken?
    Dank

  20. Probeer ” Ivigilo ” smartcam te vinden in de appstore high resolute IPcam gratis voor niets!

  21. Foscam, werkt primo voor nette prijs. Ik heb de outdoor zowel als de PTZ voor binnen, beiden met IR nachtverlichting, good bang for your buck.
    Voor de geinteresseerden.

  22. Origineel geplaatst door Nuke
    Foscam, werkt primo voor nette prijs. Ik heb de outdoor zowel als de PTZ voor binnen, beiden met IR nachtverlichting, good bang for your buck. Voor de geinteresseerden.

    Hoe heb je voor de outdoor de voeding geregeld. Ziet er niet echt waterdicht uit.

  23. @Rop: Heb dezelfde via DX en ook update via Foscam.
    Heb er 4 in en rondom het huis geplaatst.
    Werkt uitstekend met mn iphones 🙂
    De foscam heeft ook pan – tilt functie extra.
    Gebruik ze al meer dan 1jr voor bewaking, continu en zonder problemen.
    Voor buiten heb ik er een plexi koepel over geplaatst. De voeding uit elkasr gehaald en in een waterdicht en brandvrij omhulsel geplaatst. (onder mijn houtwerk)
    Zeker aan te raden en niet duur 😉

  24. @Saitan: Ik WIST dat ik niet de enige was! 😉 Maar hoe kom je aan zo’n koepel en wat voor software gebruik je voor je beveiliging?

  25. Ik heb een iZon camera besteld in amerika op de officiele website en na 1,5 week kreeg ik dit binnen via taxipost. De reden omdat ik dit gekocht heb is voor mijn kantoor een beetje in de gaten te houden.(ook voor mijn knappe secretares natuurlijk!!) Heb ook een doorschijnende deur. dus ik ook perfect zien wie er aan mijn deur staat of gestaan heeft. Verder is de kwaliteit van de izon vrij goed. Eerlijk gezegt is het niet duur voorwat het is. het werk 150% en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Een minpuntje is dat het ongeveer 15 sec vertragen heeft. maar stoort mij helemaal niet. Ook het STEM programma op je iphone heeft geen landscapemode maar heb een mailtje gedaan naar de ontwerpers en die vertellen mij dat er een update opkomst is met meer opties & landscapemode(over volledig schem). Eerlijk gezegt heb ik ook zin om er thuis ook nog een te plaatsen. Verder vind ik dit een echte aanrader omdat het ook goed over 3G internet werkt. Kopen dus!! gr. Phil uit België

  26. Ik heb deze besteld en 2 dagen in test. Een ideale spycam met goed beeld en geluid. En ook is de installatie pièce of cake. Enkel heeft deze cam geen infrarood. Dus ‘s nachts onbruikbaar. En aangezien ik deze had gekocht om mijn 8 maanden oude dochter in het oog te houden ‘s nachts kan ik er niets mee doen. Daarom bied ik deze terug te koop aan. Is dus spiksplinternieuw.

  27. @Frank Ignoul: Beste frank, is het ook te gebruiken als baby phone?

  28. @Lgs de Graaff: jazeker. Geluid is prima!

  29. waar kan ik die kopen in belgie want kan niet bestellen omdat ik geen visa heb

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.