Reacties voor: iPhone-kassa iZettle binnenkort naar Nederland

De Europese iPhone-kassa iZettle is binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar. De pinpas verbindt draadloos met je iPhone en werkt overal.
Lees het complete artikel → iPhone-kassa iZettle binnenkort naar Nederland
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 10 reacties

  1. Hmm
    Hoop dat deze niet zo duur in aanschaf is als die van payleven. als particulier met af en toe wat marktplaats verkopen haal je dat er niet gauw uit.

    Paypal als particulier is niet zo denderend, als je wat verstuurd moet dat altijd aangetekend enz. dat kost soms meer als wat je verkoopt. Maar anders wordt je weer gescammed door de koper, die zegt dan doodleuk dat ie t niet ontvangen heeft, of stuk is (al heeft ie t zelf stuk gemaakt), en als verkoper krijg je je geld dan niet.

  2. Ik heb zelf de Adyen Shuttle in gebruik in combinatie met de iPhone, dat is hetzelfde kastje als hierboven beschreven, maar je betaalt maar 10ct per nl pin transactie. Je betaalt alleen percentages als er een creditcard voor de betaling wordt gebruikt. De aanschaf is ook ‘maar’ 99 euro, dus voor kleine bedrijven die af en toe een mobiele pin betaling verwerken is dit erg handig.

  3. Zoiets bestaat toch al? Ik zag het namelijk bij de Dixons!

  4. @Jan Willem: Maar als het goed is moet je bij Adyen wel €10,- per maand betalen, Jan Willem. Anders klinkt het wel erg interessant.

  5. Wat is het verschil tussen deze betaalmethode en Apple Pay?

  6. @Martijn: Dit klopt maar die €10 is een soort prepaid idee. Die €0,06 word van die €10 afgehaald. Wij hebben er drie in het bedrijf en het werkt perfect

  7. Net als payleven met het zelfde kastje in combi met iphone/ipod/ipad met een internet verbinding.

  8. @Martijn: Daar heb je zeker gelijk in, er wordt een minimale transactie fee van 10 euro gerekend per maand, daar zitten de eerste 100 pin transacties dus al bij in. Het blijft trouwens beduidend voordeliger dan de meeste mobiele (zoniet alle) pin providers. En als pin providers percentages rekenen ipv een minimale transactie fee kan het sowieso erg hard gaan met de kosten als je producten moet inkopen voor klanten. Dit omslagpunt is redelijk eenvoudig uit te rekenen.

  9. We krijgen toch al Apple pay binnenkort… Waarom zou je dan pas nu iZettle inschakelen?…

  10. De hierboven genoemde maandelijkse kosten van Adyen zijn toch wel wat hoger dan die 10 euro, het minimum factuurbedrag is namelijk 100 euro. Dat is dan wel incl. een x aantal transacties, maar als je dus maar bv 10 pin transacties per maand hebt, kosten die je 10 euro per stuk! En evengoed moet daar bij creditcards nog een percentage van het transactiebedrag over afgedragen worden!
    Op het web zijn overigens redelijk veel klachten te lezen over de mobiele paslezers van zowel Ayden, Payleven als iZettle…
    Ik heb net een iZettle besteld en ben benieuwd hoe die gaat bevallen (of niet…)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.