Reacties voor: iWork en iLife-apps standaard meegeleverd op 64GB en 128GB iPhone 6

iWork en iLife worden voorgeïnstalleerd op de iPhone 6 en iPhone 6 Plus van 64GB en 128GB. Op de 16GB iPhone 6 zijn de apps ook gratis.
Bart Breij -

Reacties: 11 reacties

  1. Oh, nou dat vind ik eerlijk gezegd nou nog eens goed nieuws, want het duurt altijd enorm lang voordat die apps geinstalleerd zijn als je dat via de App Store doet en niet via iTunes.

    Sommigen zullen nu waarschijnlijk gaan zeggen “Weer een hoop onnodige apps erbij dus”, maar ik vind het persoonlijk een goede manier om die ruimte te benutten. Op mijn huidige iPhone past het allemaal simpelweg niet, omdat er slechts 5,4 GB user-accessible is. En aangezien mijn volgende iPhone de iPhone 6 met 64 GB wordt zijn de iWork- en iLife-apps voorbeelden van wat ik er sowieso op wil hebben staan. 🙂

  2. Maar je kunt ze dus ook met de 16 GB iPhone 6 gratis installeren doormiddel van de App store? Het enige verschil zit dan in de voorinstallatie?

  3. @Alex: Dat klopt. Ik heb nu in het artikel gezet waarom dat zou is: de apps wegen per stuk zo’n 600MB.

  4. Als je ze maar kunt verwijderen dan vind ik het prima!

  5. Apple blijft proberen om deze in mijn ogen toch inferieure apps te slijten. Ik doel dan met name op het office pakket. Leuk voor jezelf of binnen je eenmanszaakje maar oh wee als je met veel collega’s en externen docs gaat uitwisselen. Hoe je het nou went of keert Microsoft Office is toch wel steeds de standaard en het wordt een hele uitdaging om die van de troon te stoten. Ik probeer het iedere keer opnieuw met pages en numbers maar het is het gewoon net niet. Uitwisselen van documenten met beetje opmaak is een drama!

  6. Ik heb het idee dat Google Docs steeds populairder wordt.

  7. Origineel geplaatst door Boldfella
    Ik heb het idee dat Google Docs steeds populairder wordt.

    Nou voor persoonlijk gebruik werkt het super maar ook hier geldt samenwerking met anderen en dan met name documenten die je ontvangt en wilt bewerken is gewoon geen pretje.

    Google blijft hier ook serieus achter op de microsoft producten. We hebben als bedrijf net gekozen voor O365. De complexiteit met docs van derden, applicaties e.d. is met Google in een grote onderneming niet te overzien. Persoonlijk gebruik ik Google inderdaad 🙂 prima!

  8. Origineel geplaatst door shardphoenix
    Hoe je het nou went of keert Microsoft Office is toch wel steeds de standaard…

    Over welke Microsoft Office standaard heb jij het?

    Ik ontvang regelmatig complexe MS Office 2010/2013 documenten die ik moet lezen en indien nodig aanpassen. Dat zijn Word documenten met een TOC, voetnoten, bibliografieën en een hoop wiskundige vergelijkingen. Ik heb getracht die documenten te bewerken met MS Office 2011 for Mac omdat ik geen Windowsbak heb. MS Office 2011 Word vernaggeld die documenten compleet. Niet mee te werken. Dus, MS Word is nog niet altijd compatibel met zichzelf. Dan maar een virtuele Windows 8.1 machine met MS Office 2013 geïnstalleerd in Parallels.

    Apple blijft proberen om deze in mijn ogen toch inferieure apps te slijten.

    In jouw ogen misschien wel. Apple iWork is zeker niet inferieur. iWork is alleen niet volledig compatibel met de Mickeysoft standaard. Een manco is dat Pages (nog) geen ODF (Open Document Format) ondersteunt.

  9. @Timosha: Office voor Mac is een uitgeklede versie van de office voor Windows. Ben zelf ook tegen dit probleem opgelopen. De meer ingwikkelde, weinig gebruikte functies, worden niet meegeleverd.

    Waarom, ik snap het niet.

  10. Origineel geplaatst door Arnold
    @Timosha. Office voor Mac is een uitgeklede versie van de office voor Windows.

    Ja, dat weet ik ondertussen ook. Die standaard Mickeysoft software kost wel 269,- €.

  11. Origineel geplaatst door Timosha: Over welke Microsoft Office standaard heb jij het?

    Het microsoft pakket op een microsoft machine…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.